Hírarchívum - 2014. április

Ultra Street Fighter IV - befutott a nyitófilm

A Capcom két új videóval kedveskedett nekünk az Ultra Street Fighter IV-ről. A játék intrója mellett egy "speciális" előzetesnek is örülhetünk. Ez lesz a bunyós cím legteljesebb változata, pluszban a játékmenet is finomodott.

Frissítve: Dragon Age: Inquisition - borító és trailer

Ebéd előtti/utáni képnézegetés következik, az Electronic Arts és a BioWare kiadta a Dragon Age: Inquisition borítóképét - ez után kell majd kutatnod a boltok polcain, ha megvolt a megjelenés.

Magyar nyelvű lett a League of Legends

A Riot Games bejelentette, hogy elkészült a League of Legends magyar nyelvű bétaváltozata, és minden rajongó számára elérhető. A honosítás a szinkronra is kiterjed, reméljük, mások is követik a példát.

Brit toplista: még mindig vezet a Titanfall

A Titanfall annak ellenére is kitartott a brit toplista élén, hogy a múlt héten boltokba került a focivébé hivatalos játéka, ami a köztudottan focimániás angoloknál biztos sikerre volt ítélve.

A Beyond is megjelenik PS4-re?

Ha igazak a pletykák, a Sony nem áll meg a The Last of Us PlayStation 4-es változatánál, és a Beyond: Two Souls egy bővített kiadását is kiadja az újgenerációs konzolra.

Wii U-n folytatódik a Fatal Frame

Ha minden igaz, a Bayonetta után egy másik fajsúlyos címet is bezsebelt magának a Nintendo: a Famitsu szerint a különböző adaptációk mellett Wii U-exkluzív folytatást kaphat a Fatal Frame-sorozat.

Assassin's Creed: Unity - négyfős co-oppal?

Szegény Ubisoft, a szivárogtatók jóformán semmi bejelentenivalót nem hagynak neki, minden Assassin's Creed: Unity-infó még azelőtt kitudódik, hogy bármit is mondhatna. Ahogy például ez is.

Bemutatkozik a GRID Autosport

Menetrendszerűen befutott a Codemasters múlt héten teaselt bejelentése, aminek a tárgya a találgatásoknak megfelelően egy új GRID lett. A GRID Autosport már júniusban boltokba kerül, visszatér a cockpit-nézet is.

25 éves a Game Boy

Tegnap volt huszonöt éve annak, hogy Japánban boltokba került az eredeti Game Boy. A kézikonzol óriási siker lett, több mint 118 millió darabot adtak el belőle világszerte.

73 milliónál az Assassin's Creed-sorozat

Most, hogy tudjuk, hányan dolgoznak a Ubisoftnál, ássuk bele magunk a kiadó legfontosabb sorozatainak eladási adataiba! A listát természetesen az Assassin's Creed vezeti, ráadásul nem kis előnnyel.