Hírarchívum - 2014. április

Átírják a Deus Ex-mozifilmet

A Deus Ex: Human Defiance címre keresztelt filmről nem mondtak le, továbbra is folynak az előkészületek. A rendező, Scott Derrickson szerint a projekt életben van, mostanság a forgatókönyvet írják át.

Az első kép a 2014-es Call of Dutyról

Idén ősszel sem maradunk Call of Duty nélkül, az aktuális epizódot a Sledgehammer Games rakja össze, és az ígéretek szerint ez lesz az első igazi next-gen CoD. Az első screenshot már napvilágot látott.

Lords of the Fallen - így győzzük le a bosst

A City Interactive egyik legígéretesebb alkotása a Lords of the Fallen, amit a The Witcher-sorozat egykori producere, Tomasz Gop kalapál serényen. Ezúttal egy friss gameplay előzetessel szolgálhatunk az RPG-ről.

Megjelent a Warface Xbox 360-on

Tegnap óta elérhető az Xbox Live-on a Crytek free-to-play FPS-e, a Warface. Ahhoz, hogy kipróbálhasd, mindenképp Gold-előfizetőnek kell lenned - ez a dolog egyetlen pikantériája. Lássuk a launch trailert!

Vadonatúj előzetesen az Ace Combat: Infinity

Most már tudjuk, hogy némi csúszás után májusban lát napvilágot a free-to-play Ace Combat PS3-on - ám egyelőre csak Japánban. Mi, európaiak egy akciódús trailerrel vigasztalódhatunk.

Frissítve: BloodRayne-bejelentést teaselnek

Nagyon úgy néz ki, hogy készül az új BloodRayne, a hírben viszont az a furcsa, hogy a bejelentést a BlazBlue-játékokat és a Persona 4 Arenát is fejlesztő Arc System Works teaseli.

Rise of Incarnates bejelentés

A Namco Bandai rágyúr a free-to-play anyagokra, a Rise of Incarnates egy vérbeli bunyós játék lesz posztapokaliptikus környezetben, ám oldalnézetes játékmenet helyett itt az egész pályát kihasználhatjuk.

Egyetlen napig kipróbálhatod a Survariumot

Aki nem rendelkezik bétakulccsal, most örülhet, elvégre a Vostok Games egyetlen napig mindenki számára kinyitja a Survarium szervereit. A posztapokaliptikus MMOFPS nyílt bétája április 25-én lesz.

Batman: Arkham Origins - megjelent az új DLC

A Batman: Arkham Origins – Cold, Cold Heart DLC már elérhető a Steamen, az Xbox Live-on és a PSN-en. A Warner Bros. egy launch trailert is lehozott a kiegészítőhöz, nagykabát, kötött sapka ajánlott hozzá.

Sikeres a Trials Frontier

Bejött a Ubisoftnak a Trials Frontier, a motoros ügyességi játékot a megjelenés óta több mint hatmillióan töltötték le, és a kritikusok is el voltak ragadtatva tőle. Tartalmi utánpótlás várható, szóval a rajongók nem fognak unatkozni.