Hírarchívum - 2014. április

A jövő héten landol PS4-en az Octodad

A Young Horse játéka már futott néhány kört PS3-on és PC-n, ám április 23-én a Sony legújabb masináján is tiszteletét teszi. Főhősünk egy tisztes családapa, dolgozni jár, gyereket nevel. Csakhogy ő egy polip.

Elérhető a The Golf Club

Mármint a korai változat a Steam Early Accessen keresztül. A PGA Tour-játékokon túl is van élet, erre a HB Studios alkotása remek példa. Igazi next-gen golfjátékkal van dolgunk, melyben nem lesz gondunk a plusz tartalommal.

Fél órán át mozog a Wolfenstein: The New Order

A Bethesda a minap egy livestream keretében hosszabban is megmutatta a Wolfenstein: The New Ordert, így egy félórás, tömény gameplay jelenetekkel tarkított videóval gazdagodtunk. Egyre jobban tetszik nekünk ez a játék.

9 ezren dolgoznak a Ubisoftnál

Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, a Ubisoftnál rengetegen dolgoznak, a kiadó számos fejlesztőstúdiót üzemeltet világszerte, ezek sokszor kooperálva építgetik a cég AAA-kaliberű projektjeit.

A Human Head hozza vissza a Minimumot

Alig egy hónappal azelőtt, hogy a TimeGate csődbe ment, még bemutatott egy játékot, ez volt a Minimum. A projektet végül az Atari mentette meg, aki a Human Head Studios segítségével fejezi be az anyagot.

Tölthető a Hitman GO, itt a launch trailer

Ez a nap is eljött, elkészült az első mobilos Hitman! Az iOS-es telefonokra és tabletekre már tölthető a Hitman GO, ami az eddigiekhez képest egy merőben más koncepció mentén igyekszik elcsavarni a rajongók fejét.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Speciális kiadás is lesz a Tropico 5-ből

Már előrendelhető a Tropico 5: Limited Special Edition a megfelelő kiskereskedőknél, amely egyedi kosztümöt, térképet és más finomságokat tartalmaz. Ne maradj le a diktátorszimulátor új traileréről sem!

Ötmillió Xbox One-t szállítottak le a boltoknak

Tegnap a PS4 kitűnő eladásairól számoltunk be, ma pedig a Microsoft törte meg a csendet, igaz, ők nem tudtak ténylegesen eladott darabszámot mondani. Annyi biztos, hogy ötmillió Xbox One-t szállítottak le a boltoknak.

Közel egy órán át mozog a H1Z1

Hirtelen mindenki zombis MMO-t akar csinálni, nemrégiben a Sony Online Entertainment leplezte le a H1Z1-et, amelyben a cél természetesen a túlélés lesz. A srácok tegnap a Twitch-csatornájukon mutatták be a játékot.