Hírarchívum - 2014. augusztus

Frissítve: Végül az Amazon veszi meg a Twitchet

Csak kapkodjuk a fejünket: a legfrissebb lapértesülések szerint nem is a Google fogja megvenni a Twitchet, hanem az Amazon. A két fél állítólag rövidesen bejelenti az egymilliárdos felvásárlás hírét. (Update: a hír hivatalos.)

Dátumot kapott a The Legend of Korra-játék

Az IGN jóvoltából napra pontosan kiderült, mikor válik letölthetővé a The Legend of Korra játékváltozata, amit az Activision megbízásából a Platinum Games srácai fejlesztenek nekünk.

Játékakciókat keres a Razer alkalmazása

Alkalmazásfejlesztésbe kezdett a Razer, ami egyebek mellett a játékakciókat is monitorozni fogja, hogy egyetlen leárazás se kerülhesse el a figyelmedet. A Cortex szeptemberben rajtol el.

NBA 2K15 - a stúdióban Shaquille O’Neal

Shaquille O’Neal nemcsak a Shaq Fu folytatásában parádézhat majd, az NBA 2K15-ben is feltűnik, konrétan a meccs előtti felvezető műsorban Ernie Johnson oldalán fog bohóckodni. Mindebből az új trailer ad ízelítőt.

Visszatér az Age of Empires, de nem erre vártunk

A Microsoft bejelentette, hogy még szeptemberben új Age of Empires érkezik, a Castle Siege alcímet viselő epizód viszont nem pont az, amire vártunk. A játék egy Clash of Clans-klón az első infók alapján.

Assassin's Creed: Unity - ő lesz Arno hangja

Az Assassin's Creed: Unity nemcsak új helyszínnel és történelmi korszakkal várja majd a rajongókat, ezúttal is egy új főhős bőrébe bújhatunk bele. Most az Arno hangját adó szinkronszínésszel ismerkedhettek meg!

Elkészült a Destiny

Most már senki sem ment meg minket attól, hogy szeptemberben belevessük magunkat a Destinybe, a játék elkészült, most már csak a lemezek sokszorosítása van hátra, semmi más.

HWSW: Új AMD Radeon a csúcs alatt

A grafikus piacon eltöltött 30 évre emlékezik az AMD/ATI, ebből az alkalomból a cég lecserélte egyik legnépszerűbb kártyáját, az R9 280-at: a modellszámon 5-öt emelve érkezik az R9 285 - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!

Blogajánló: Kritikusan a játékiparról

Közeledik a nyár vége, jövő héten ilyenkor már a tanév is elkezdődik, így élvezzétek még ki kicsit a szabadidőtöket. Az időjárás már jóindulattal sem nevezhető strandidőnek, de ne aggódjatok, jövőre is lesz nyár.