Hírarchívum - 2014. augusztus

Novemberben jön az Escape Dead Island

Megjelenési dátumot kapott az Escape Dead Island, mely egyfajta spin-offja lesz a fő sorozatnak. A cel-shaded grafikával megáldott TPS-t már idén ősszel kipróbálhatjuk.

Íme, a szeptemberi PS Plus kínálat

A szokásoknak megfelelően egy héttel a váltás előtt a Sony bejelentette, milyen játékok kapnak helyet jövő hónapban a PS Plusban. Ezúttal kevesebb AAA-kategóriás címet kapunk, de panaszra így sincs okunk.

Demóverzió érkezik a Forza Horizon 2-ből

Két héttel a megjelenés előtt kipróbálható verzió fog érkezni a Forza Horizon 2-ből Xbox One-ra. Emellett a játék achievement-listája is elérhetővé vált, így fel lehet előre készülni a kihívásokra.

HWSW: 8 terabájtos merevlemez a Seagate-től

Példátlanul nagy kapacitású, 8 terabájtos merevlemezt mutatott be a Seagate, korábbi bejelentései alapján pedig hamarosan 10 terabájtos modell is érkezhet. Egyelőre csak a kiemelt ügyfeleknek - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Tabletekre jön a Sons of Anarchy, nem konzolokra

A korábbi tervekkel ellentétben az FX-en futó TV-sorozat alapján készülő Sons of Anarchy-játék mégsem konzolokra jön. A széria atyja, Kurt Sutter a minap megerősítette, hogy egy "high-end" mobilos címmel lesz dolgunk.

The Evil Within - a gonosz hangjai

A Bethesda nem spórol, ha szinkronról vagy szó: ismert és kevésbé ismert művészek kölcsönzik a The Evil Within szereplőinek hangját. A legnagyobb név az Oscar-díjra jelölt Jackie Earle Haley, akit a Lincolnból ismerhetünk.

Az arénák életre kelnek az NHL 15-ben

Ahogy most is, a korábbi NHL-játékokban sem volt gond a játékosanimációval, ellenben a szépszámú nézősereg csak statikus bábúként funkcionált, megtörve ezzel az illúziót. Az idei részben már tényleg autentikus stadionok lesznek.

The Sims 4 - íme, az ajánlott gépigény

A Maxis ígérete szerint a The Sims 4 még a szerényebb konfigurációkon is eldöcög (a jelszó: profitmaximalizálás), de mi a helyzet azokkal a játékosokkal, akik teljes pompájában kíváncsiak a sikervárományos életszimulátorra?

Megvan a LEGO Batman 3 dátuma

Brainiac november közepén kezdi meg ámokfutását, eltökélt szándéka az, hogy összezsugorítsa Földünk nagyvárosait. A DC-univerzum szuperhősei összefognak ellene, igazi sztárparádé várható.

Verekedős játék készül a Pokémon alapján

Befutott a Bandai Namco "nagy" Pokémon-bejelentése. A 2015-ben megjelenő Pokkén Tournamentben a bájos kis lények egymást gyepálják a végsőkig, a bunyós címen a Tekken és a Soul Calibur fejlesztői dolgoznak.