Hírarchívum - 2014. augusztus

Deathtrap - a Neocore első tower defense játéka

A magyar Neocore Games végre lerántotta a leplet a következő játékáról, a Deathtrapről, amely az előzetes várakozásokkal ellentétben mégsem MOBA lesz, hanem egy tower defense és akció-RPG keverék.

Metro Redux - trailer a megjelenés mellé

Pénteken újra leereszkedünk a moszkvai metróalagutakba, ahol a szorgos kezek alaposan megrenoválták az állomásokat és a járatokat legutóbbi látogatásunk óta. A befutott az újgenerációs Metro Redux launch trailere.

Ismét akadozik a PlayStation Network

A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.

Négyperces inFamous: First Light játékmenet

Holnap jelenik meg a PlayStation Networkön az inFamous: Second Son önállóan is futtatható kiegészítője, a First Light, melynek főhősnőjét követve most egy négyperces ízelítőt tekinthettek meg.

Assassins Creed: Unity kérdezz-felelek

Csak néhány hét és kibonthatjuk a vadi új Assassin's Creed csomagolását, hogy a XVIII. századvégi Párizs utcáin nyomhassuk a parkour-kombóinkat. A Unityról most Alex Amancio, a kreatív igazgató mond néhány szót.

Képeken a Dark Souls II legújabb DLC-je

A Dark Souls II - Crown of the Old Iron King letölthető tartalma a mai napon indul útjára a PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. Ennek örömére a Form Software néhány kép mellett új adatokkal látta el a rajongókat.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

The Elder Scrolls Online hűségprogram indul

A ZeniMax Online Studios bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online hosszútávú támogatói jutalomban részesülnek majd. Az ajándék tartalmakhoz mindössze előfizetési időhöz kötött mérföldköveket kell majd elérnünk.

Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.

Az új konzolokra is kijön a Rocksmith 2014?

Noha a játékipar már lemondott a zenés játékokról, a Ubisoft kitart: azok után, hogy tavaly kijött a Rocksmith 2014, most arról pletykálnak, hogy ez a játék egy újgenerációs változatot kaphat hamarosan.