Hírarchívum - 2014. augusztus

Yakuza Zero: The Oath’s Place - az első képek

A Sega lerántotta a leplet a közelgő Yakuza-játékról, amely - a korábbi sejtéseknek megfelelően - tényleg a sorozat előzményeit meséli el. 1988-ban járunk, Tokió fiktív bűnnegyedében, Kamurochóban.

Frissítve: Pénteken leleplezik az új Saints Rowt?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.

Egy hónapot késik a konzolos Shadow Warrior

Ahogy közeledik az őszi dömping, úgy szorul a hurok a fejlesztők nyaka körül. Többen nem tudják tartani az előre eltervezett megjelenési dátumot, most a Flying Wild Hogon a sor. A Shadow Warrior csak októberben jön.

Íme, a Games with Gold szeptemberi kínálata

Az iskolakezdésre a Microsoft némileg visszafogta a gyeplőt, egyetlen AAA-kategóriás cím került fel az ingyenes játékok közé, a másik két alkotást indie fejlesztők rakták össze. Sebaj, hiszen jön a Halo: Reach!

Xbox One - megérkezett a szeptemberi frissítés

Az Xbox One szeptemberi szoftverfrissítése már elérhető. A legfontosabb változások a Media Playert érintik, amely már támogatja az USB-s adattárolókról való lejátszást, de lehetőségünk lesz előtölteni az előrendelt játékokat is.

Lords of the Fallen - az istenek nélküli világ

A City Interactive legújabb szerepjátékának világa nem túl barátságos hely. Az emberek elpusztították isteneiket, az utolsó kárvallott végső elkeseredésében démonokat szabadított a bolygóra. A táj azóta kietlen és elkeserítő.

2015-ben jöhet a Disney Infinity Star Wars-kiadása

A legújabb információk szerint a Disney és a Lucasfilm egyesülésének új szerelemgyermeke születhet, mely akár már jövőre múlva felbukkanhat a Disney Infinity Csillagok háborújára fókuszáló részének keretein belül.

Íme, az új iPhone bemutatásának dátuma

Azoknak, akik szeretik az Apple-termékeket, 2014 tartogat egy fontos dátumot, hiszen hamarosan hivatalosan is bejelentik, és minden bizonnyal be is mutatják majd az iPhone következő generációja mellett az iWatchot is.

Csúszik az Assassin's Creed: Unity

A Ubisoft bejelentése szerint sajnos el kell halasztanunk az október végére kivett szabadságunkat, melyet azzal töltöttünk volna, hogy néhány napon át Párizs forradalmi utcáit rójuk - a Unity-t ugyanis csiszolgatják még kicsit.

Előrendelhető és tölthető a Destiny

Bár reggel a PlayStation-tulajdonosoknak kedvezett a széljárás az exkluzív tartalmak mutogatásával, azért az xboxosoknak is dobott egy csontot a Microsoft. A Destiny előrendelhető és elő is tölthető az Xbox Store-ból.