Hírarchívum - 2014. augusztus

Elbocsájtások az EVE Online fejlesztőjénél

Az EVE Online fejlesztéséért és kiadásáért felelős izlandi vállalat, a CCP pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy San Francisco-i irodájuk bezárása mellett két igazgatótól, Joe Gallótól és David Reidtől is megválnak.

Költözhet a Comic-Con?

Az évek óta San Diegóban (is) megrendezett Comic-Con 2016 után új helyszínen kerülhet megrendezésre, a rendezvény helyszínéül szolgáló város ugyanis leszavazta a kongresszusi központ kibővítését.

Egyre népszerűbb a Swatting

A Swattingnak nevezett "tréfa" keretében az ellenfeleink újabban már nem csak anyánk moralitását méltatják, de nyakunkra küldik a kommandót is. Ezúttal a profi játékos, Kootra esett áldozatul a TheCreatures csapatából.

Filmekkel bővült a GOG felhozatala

Most már játék- és internetkultúrával foglalkozó mozgóképeket is letölthetünk, vagy streamelhetünk a GOG.comon. A lengyelek hitvallása mit sem változott: a filmek - a játékokhoz hasonlóan - DRM-mentesek lesznek.

Unreal Engine 4-re váltott a Kholat

Februárban hallottunk utoljára a Djatlov-rejtélyt feldolgozó videojátékról, ám most új hírek érkeztek Wohoo Games túlélőhorrorjáról. A srácok lecserélték a Unity Engine-t az Unreal legfrissebb verziójára, ami határozottan jót tett a látványnak.

Októberben külön is megvásárolhatjuk a Kinectet

Mármint az Xbox One-os mozgásérzékelős szenzort. A Microsoft bejelentette, hogy október elején landol a boltokban a standalone Kinect, amelyhez jár egy Dance Central: Spotlight is, hogy legyen mivel játszani.

CoD: Advanced Warfare - harc az ellátmányokért

Habár alapvetően a Call of Duty: Advanced Warfare XP-rendszere nem különbözik sokban a Ghosts multiplayerétől, - exoskeletonok ide, látványosabb grafika oda -, azért a véletlenszerűen ledobott ellátmányok feldobják a játékmenetet.

Húsz napot csúszik a Gauntlet

Az első Gauntlet 1985-ben jelent meg játéktermi gépekre, az első kooperatív klasszikust 29 évvel később vette elő az Arrowhead Games. A korábbi tervekkel ellentétben a kaszabolda csak pár héttel később kerül a boltokba.

Destiny - miért érdemes a PlayStationt választani?

Hát azért, mert egy csomó exkluzív tartalmat kapsz a Sony masináján, az xboxosok pedig majd irigykednek rád. Az új videóban bemutatnak pár ilyen csecsebecsét, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Frissítve: Dragon Age: Inquisition - ilyen a multi

A Mass Effect 3-hoz hasonlóan a Dragon Age: Inquisition is négyfős kooperatív móddal kerül a boltokba, az akciódúsnak ígérkező, csapatalapú mókában különféle kazamatákat tisztíthatunk meg a szörnyetegektől.