Hírarchívum - 2014. augusztus

Xbox One-változatot kap a State of Decay

Újabb "régi-új" játékot kapnak a next-gen konzoltulajok. Ezúttal az Xbox One-osok örülhetnek, hiszen a PC-n és Xbox 360-on nagy sikereket elért State of Decay érkezik a konzolra.

Érkezik a Saints Row: Gat out of Hell

Az előzetes pletykák beigazolódtak és tegnap este a Volition leleplezte a bejelentenivalóját, mely a várakozásoknak megfelelően a Saints Row-sorozathoz kapcsolódik. Különálló kiegészítő és next-gen változat érkezik a SRIV-hez.

Titanfall - titánok és botok nélküli játékmód jön

A Titanfall hatodik frissítése sok más változtatás és javítás mellett egy új játékmóddal is kibővíti az FPS-t: ebben nem lesznek titánok és botok sem, csak a játékosok rohangálnak majd a pályákon.

HWSW: És ezzel vége a plazmatévék piacának

Az LG Electronics a héten jelentette be, hogy megkezdte a világ első 4K felbontású OLED kijelzős tévéjének forgalmazását. A cég eközben a plazmakijelzős tévék gyártásának leállítására készül - írja a HWSW.

Távozik a Konamitól az új Castlevaniák producere

Dave Cox tizenhét éve dolgozott a Konaminál, ő volt a producere többek között a Castlevania: Lords of Shadow-sorozatnak is. Az imént bejelentette, hogy elhagyja a kiadót, új kihívásokat keres.

A Nintendo már a hardcore játékosokra koncentrál

Maga Shigeru Miyamoto nyilatkozta ezt az Edge-nek adott interjújában, elvégre új idők járnak - a Nintendo is változtatni akar a hozzáállásán. Közben finoman meg is marta az alkalmi játékosokat.

A Deep Down köszöni jól van, most így néz ki

Noha a Deep Downt a PlayStation 4 bejelentése óta mutogatják, a játék még mindig nem készült el, sőt egyre kevesebbet hallani róla. A minap egy új gameplay videót kaptunk a Capcomtól amolyan helyzetjelentésként.

Megújul a Nintendo 3DS, új gombok a fedélzeten

A Nintendo Direct legutóbbi, japán nyelvű adásában hullott le a lepel a 3DS és a 3DS XL új modelljeiről, amik jobb kijelzőt, új gombokat és egyéb újdonságokat kaptak. Európa csak 2015-ben kap belőlük.

Megjelent a BioShock mobilos változata

Tegnap óta tölthető le a BioShock okostelefonokra és tabletekre igazított változata, igaz, egyelőre csak az Apple-hívők örülhetnek a teljes értékű átiratnak. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

Nyitott világú játékon dolgoznak a Metro fejlesztői

Most, hogy a Metro Redux a boltokba került, a figyelem a 4A Games következő játékára összpontosul. Szerencsére a csapat technikai igazgatója, Oles Shishkovstov elárult pár érdekességet a bejelentésre váró címről.