Hírarchívum - 2015. január

Bezárt a Robotoki, jegelték a Human Elementet

Robert Bowling posztapokaliptikus túlélőjátékának munkálatai szünetelnek, miután a Studio Robotoki beszüntette működését. Szerencsére van rá esély, hogy a projekt újból feltámadjon, de ahhoz új kiadót kell találni.

The Crew - megérkezett az első autócsomag

A Ubisoft azt ígérte, hogy új verdákkal bővíti a The Crew felhozatalát. A tervezett négy csomagból az első már elérhető, benne három autóval, új testreszabási lehetőségekkel és négy új küldetéssel.

CoD: Advanced Warfare - traileren az Exo Zombies

A Sledgehammer Games január 27-én bocsájtja útjára az Advanced Warfare első nagyobb tartalmi bővítését, a Havoc DLC-t. A csomagban helyet kap a várva-várt zombimód, amely most megkapta a saját előzetesét.

Ingyenes a Theme Hospital az Originen

A Bullfrog Productions 1997-ben megjelent játéka limitált ideig ingyenesen tölthető az Originről, az On the House program keretében. A klasszikus tycoonban egy kórház üzemeltetése lesz a becses feladatunk.

Powers - Márciusban jön a PlayStation sorozata

Révbe értek a két évvel ezelőtti E3-on bejelentett saját gyártású PlayStation-sorozat munkálatai, így márciusban a PlayStation Networkön végre megtekinthető lesz a tíz részesre tervezett Powers.

Megjelenési dátumot kapott három MS-játék

A Microsoft bejelentette, hogy a tavaszi szezont olyan exkluzív címekkel képzeli el, mint az Ori and the Blind Forest, a State of Decay's Year One Survival Edition vagy a hullámvasutas őrület, a Screamride.

Resident Evil: Revelations 2 - Videón az ellenfelek

Kíváncsi vagy, hogy milyen undorító szörnyekkel kell majd szembeszállnunk, ha szeretnénk túlélni a Resident Evil: Revelations 2 könnyűnek közel sem nevezhető kalandját? Katt, s lesd meg, mi is vár majd Rád.

Márciusban jelenik meg Magnetic: Cage Closed

Új trailert kapott a Guru Games mágneses puzzle játéka, a Magnetic: Cage Closed. A Portalhoz hasonló játék PC mellett Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik valamikor idén márciusban.

Vampyr - A Remember Me alkotóinak új játéka

A hamarosan elérhető Life Is Strange után se tétlenkedik a francia Dontnod csapata, a stúdió kiadója ugyanis ma délután a Twitteren mutatta be Vampyrt, amiről egyelőre csak egy plakátot tudunk mutatni.

Mindenki számára elérhető a Steam Broadcasting

A Steam-kliens legutóbbi frissítésével mindenki számára elérhetővé vált az élő közvetítés lehetősége. Emellett most már az fps-számlálóért sem kell a béta klienst telepíteni.