Hírarchívum - 2015. január

Augusztusban forgatják az új Resident Evil-filmet

Mint ismert, Milla Jovoich terhessége miatt késett a Resident Evil: The Final Chapter forgatása. Nos, jó hír, hogy a színésznő hamarosan leadja a felszedett kilókat, így augusztusban végre pöröghetnek a kamerák.

Elstartolt a Nosgoth nyílt bétatesztje

Immáron nyílt bétafázisba lépett a vámpírok és emberek összecsapásaira koncentráló, amúgy harmadik személyű nézőpontot használó Nosgoth. A free-to-play shooter a Legacy of Kain-sorozat online mellékága.

Night Cry - íme, a Clock Tower szellemi utódja

Emlékeztek még a Clock Towerre? A túlélőhorror legutóbbi darabja még PS2-re jelent meg, szerencsére az eredeti alkotók már a sorozat spirituális utódján dolgoznak Night Cry címmel. Úgy néz ki, egy mobiljátékkal lesz dolgunk.

Star Citizen - mi várható idén?

A modulokban megjelenő űrszimulátor idén hatalmas változásokon megy át - hogy pontosan mi várható idén, arról Chris Roberts csapatának részletes fejlesztési ütemterve ad tájékoztatást. Az FPS-rész például tavasszal debütál.

Ezek a helyszínek lesznek a World of Speedben

A Slighty Mad Studios pont egy éve jelentette be a free-to-play MMO-ját, a World of Speedet. Azóta a fejlesztők nem ültek a babérjaikon, folyamatosan csinosítgatták a motort és a játékélményt. Lássuk a pályakínálatot!

Windows 10 - Traileren az Xbox applikáció

A tegnapi Windows 10 bemutatón rengeteg érdekességre derült fény, az egyik legérdekesebb újdonság mégis az operációs rendszerrel érkező Xbox alkalmazás lesz, amit most akció közben is megleshettek.

Fable Legends trailer és képek

Miután tegnap kiderült, hogy Xbox One mellett PC-n is játszható lesz az új Fable, a Microsoft közreadott néhány vadonatúj látnivalót is, így friss képlopatokon és mozgóképes anyagon is pózol a Fable Legends.

Evolve - Tanácsok a túléléshez

Vészesen közeledik a Turtle Rock csapatközpontú online shooterének, az Evolve-nak a megjelenése, így a készítők kiadtak egy friss videót. Ha nem szeretnéd vacsoraként végezni, hasznos lehet a túlélési útmutató.

Alien: Isolation - Már egymillióan rettegnek

Komoly mérföldkőhöz érkezett a Creative Assembly sci-fi túlélő-horrorja, az Alien: Isolation, a kiadásért felelős SEGA ugyanis bejelentette, több mint egymillió példányban talált már gazdára Amanda Ripley kalandja.

Visszatér Európába a Leauge of Legends

Az idei esztendőben is lesz Leauge of Legends világbajnokság, ami a Riot Games friss bejelentése szerint hosszas kihagyás után ismét visszatér Európába. Az idei bajnokság októberben fog elrajtolni.