Hírarchívum - 2015. január

A Windows-bejelentések margójára

Szerdán több érdekes bejelentéssel is előrukkolt a Microsoft Windows-fronton, ezek között pedig számos olyan újdonság is volt, amelyek a gamereket érintette. A napokban még befutott pár infó ezek kapcsán.

Frissítve: Ennyit csúszhat a dobozos Dying Light

A GameStop olasz szárnya szerint akár három hetet is csúszhatnak a Dying Light dobozos példányai. A készítők gyártási problémák miatt tolták el a lemezes változatot, de még nem mondták el, mekkora lesz a késés.

Két napig ingyen nyúzható a The Sims 4

Újabb játékkal bővült ki az Origin Game Time akciója, a minap a The Sims negyedik részét is hozzácsapta az Electronic Arts a próbaverziós címek kínálatához. Két nap játékot kaptok ízelítőként.

APB: Reloaded - (újra)bejelentették az új konzolokra

Habár a Reloaded Games már egy tavaly szeptemberi rendezvényen bejelentette, hogy PS4-en és Xbox One-on is tiszteletét teszi az APB: Reloaded, most újra megtette ugyanezt, és néhány részlet is kiderült a téma kapcsán.

Itt az első trailer a Dead Rising-filmhez

Bő két hónap múlva adják ki a Dead Rising filmváltozatát, a Watchtowert, így épp ideje volt, hogy belenézhessünk végre. Az első trailerben Rob Riggle Frank West-alakításából is kapunk egy kis ízelítőt.

Grow Home - újabb kísérleti projekt a Ubisofttól

A Child of Light és a Valiant Hearts után újabb kísérleti projektet mutatott be a Ubisoft: a legenda szerint a készítők belsős felhasználásra dobták össze a játékot, ám az végül a kiadó vezetőihez is eljutott, így jelenhet meg.

Február elején jön az új Game of Thrones-epizód

Kisebb szünet után folytatódik a Telltale Game of Thrones-sorozata, a második epizód, a The Lost Lords február elején teszi tiszteletét az összes érintett platformon. Egy új trailert is tudunk mutatni hozzá.

Így irányítjuk a The Order: 1886-ot

Az elmúlt napokban alacsonyan szálltak a The Order: 1886 látnivalói, ami nem meglepő, lévén a játék aranylemezre került - a februári megjelenésig ez nem is változik nagyon. Most az irányításba nézhetünk bele.

Elstartolt a The Witcher Battle Arena

A CD Projekt RED és a Fuero Games mobilos MOBA-ja már elérhető iOS-re és Androidra. A The Witcher-unverzumra épülő free-to-play alkotás két arénát tartalmaz és persze nem kell fizetnünk a győzelemért.

Még életben van a Tekken X Street Fighter

Tavaly februárban - azaz lassan egy éve - hallottunk utoljára a Tekken X Street Fighterről, a két népszerű bunyós cím crossoveréről. A játék atyja, Katushiro Harada szerint a projekt még életben van, negyven ember dolgozik rajta.