Hírarchívum - 2015. november

Star Wars: Battlefront - szinte biztos a folytatás

A héten jelenik meg a Star Wars: Battlefront, de az EA már a folytatáson gondolkodik. Egy konferencián a kiadó egyik fejese, Blake Jorgensen elhintette, hogy a Disneyvel kötött szerződés 10 évre szól, és ebbe minden beletartozik.

Fast & Furious - jöhetnek a spin-offok

Vin Diesel a Varietynek beszélt a Fast & Furious-széria jövőjéről. A színész szerint az alkotók egyfajta kiterjesztett univerzumban gondolkodnak, mint amilyen a Marvelé vagy a Star Warsé. Jöhetnek a mellékágak.

Gravity Rush: Remastered - dobozos formában is

A Gravity Rush: Remasteredet a szeptember Tokyo Game Show-n jelentette be a Sony PlayStation 4-re. Akkor még úgy hittük, hogy az eredetileg PS Vitára megjelent cím csak letölthető formában lát napvilágot, de mégsem.

Heroes of the Storm - így játszunk a kétfejű hőssel

A Blizzard még a BlizzConon jelentette be a Heroes of the Storm első olyan hősét, akit egyszerre két játékos irányíthat. Cho'gall egy kétfejű monstrum, a fejlesztők most megmutatják, hogyan kell játszani vele.

Frissítve: Új néven fut a Prometheus folytatása

Közel két hónappal ezelőtt hallottuk a hírt, miszerint Ridley Scott ejtette a Prometheus 2 címet, és Alien: Paradise Lost névvel tervezi mozikba küldeni az új előzményfilmet. Nos, most már ezt az elnevezést is elfelejthetjük.

Januárban folytatódik a Pillars of Eternity DLC-je

A Pillars of Eternity: The White March második része január folyamán lesz elérhető az Obsidian szerint. A kiegészítőben megemelik a szintsapkát, új képességeket szerezhetünk és egy új történetet ismerhetünk meg.

Game of Thrones - trailer a fináléra

A végéhez közeledik a Telltale-féle Game of Thrones játéksorozat, a hatodik és egyben utolsó epizód a The Ice Dragon címet kapta. A holnapi megjelenés alkalmából befutott a trailer is.

Megérkeztek a tokenek Forza Motorsport 6-ba

A Forza Motorsport 6-ban is feltűntek a tokenek, melyeket valódi pénzért vásárolhatnak meg a játékosok. A tokeneken játékbeli cuccokat, így például autókat vagy mod packeket lehet venni.

Fallout 4 - a játékosok alakítják a DLC-ket

Egy hete jelent meg még csak a Fallout 4, azonban máris szóba kerültek a DLC-k. A Bethesdának fontos, hogy mit mondanak a játékosok, ezért a kiegészítőket is az ő véleményeik alapján alakítják.

Holnap jön a PS4-es és Xbox One-os Deadpool

Több mint két év után PS4-re és Xbox One-ra is elhozza az Activision a Deadpool-játékot. A holnapi megjelenés előtt egy friss - és természetesen egészen elborult - trailert is kiadtak hozzá.