Hírarchívum - 2015. március

Teaselik az új Gears of Wart is

Habár az új Gears of Warról még mindig nem tudunk semmi konkrétat, úgy néz ki, a fejlesztők lassacskán elkezdik csepegtetni az infókat. Kezdésként egy fotót tudunk mutatni nektek a motion capture munkálatokról.

Brit toplista: második helyen rajtolt a Bloodborne

Továbbra is a Battlefield: Hardline vezeti a brit játékeladási toplistát, de nem sokon múlt, hogy a Bloodborne szerezze meg a múlt hétért járó aranyérmet. Szépen kezdett az új Borderlands-csomag is.

Project CARS - havonta érkeznek majd ingyen autók

Nagyon a kedvében akar járni a rajongóknak a Slightly Mad Studios: bejelentették, hogy minden hónapban ingyen letölthető autókkal bővítik majd a játékot. Az első ilyen a Lykan Hypersport lesz.

Mától PS3-ra és PS4-re is elérhető a Spotify

Még január végén jelentette be a Sony, hogy megszünteti a Music Unlimited szolgáltatását és helyére a Spotify-jal megtámogatott PlayStation Music lép. Mától mind PS3-on, mind pedig PS4-en elérhetővé vált.

GTA V - javították, de még mindig nem a régi

Sasszemű játékosok a múlt héten kiszúrták, hogy az 1.08-as javítás élesítése után veszített grafikai részletességéből a GTA V Xbox One-os és PS4-es változata. Újabb patch érkezett, de még mindig vannak problémák.

További tartalmak jönnek a Battlefield 4-hez

A Battlefield: Hardline ebben a hónapban jelent meg, de ennek ellenére a negyedik rész támogatása sem áll le. A fejlesztők szerint újabb nagyobb frissítés várható és végre megérkezik a közösségi pálya is.

Három új karakter érkezik a Tekken 7-hez

A japán játéktermekben már elérhető a Tekken 7, melyhez három új karaktert jelentettek be a sorozat 20. évfordulója alkalmából tartott streamen. Két régi ismerősről és egy új szereplőről rántották le a leplet.

Halo 5: Guardians - megvan a pontos dátum

Két új élőszereplős trailert és pontos megjelenési dátumot kapott a 343 Industries által készített Halo 5: Guardians. A videókban két szemszögből is megtekinthetjük ugyanazt az eseményt.

The Witcher 3 - karóba húzva

A héten már mutattunk néhány friss látnivalót a májusra datált The Witcher 3: Wild Huntból, a hétvégi szegényes kínálatra való tekintettel azonban a legújabb, egyetlen egy darab kép is legalább annyira említésre méltó.

Spectre - megérkezett az új Bond-film előzetese

Tegnap végre megérkezett a 24. Bond-film, a Spectre első előzetese, ami egészen vészjósló hangulattal próbálja meg felvezetni Bond legújabb kalandját. Főhősünk múltja minden eddiginél fontosabb szerepet kap majd.