Hírarchívum - 2015. március

Sword Coast Legends - kalandmesterek munkában

A Digital Extremes és az n-Space szerepjátékában nem csak a hősök próbálhatnak szerencsét, hanem a kalandmesterek is, akik elmesélhetik saját történetüket, miközben különféle kihívásokkal szembesíthetik a partit.

Ingyenes lesz a Woah Dave a PS Plus-tagoknak

Még nem ismerjük a PlayStation Plus áprilisi ingyenes játékait, de az már biztos, hogy a független arcade platformjátékot, a Woah Dave-et megkapjuk extraként, az aktuális Instant Game Collection mellé.

Több sebből vérzik a PC-s Dead or Alive 5

Tegnap jelent meg a Steamen a Dead or Alive 5: Last Round, ám a játékosok többsége panaszkodik az átiratra. Az még hagyján, hogy az online multira három hónapot kell várnunk, de számos funkciót és tartalmat sem kaptunk meg.

Két órán át mozog a Rainbow Six: Siege

Tegnap délután új infókat és látnivalókat kaptunk a Rainbow Six: Siege-ről, este pedig a fejlesztők több mint két órán át streamelték az októberben megjelenő taktikai shootert. A közvetítést most teljesen visszanézhetitek.

Új tulajdonoshoz került az Earth No More márka

Van rá némi esély, hogy a 3D Realms 2007-ben bemutatkozott posztapokaliptikus játéka egyszer napvilágot lát. Ezúttal a védjegy körüli huzavona kapcsán hallunk róla, a márka átkerül a fejlesztők atyaúristenéhez, Scott Millerhez.

A többi gépen májusban bővül ki az új Dragon Age

Noha PC-re és Xbox One-ra már elérhető a Dragon Age: Inquisition - Jaws of Hakkon DLC, a többi platform tulajdonosainak májusig kell várniuk az új helyszínekre, küldetésekre és ellenségekre.

Gameplay traileren a Rainbow Six: Siege

Kezdenek felpörögni az események a Rainbow Six: Siege körül, a külföldi sajtó most tehette közzé az előzeteseit a játékról, és ennek apropóján futott be az új gameplay trailer is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Esősen és álmosan fordulunk rá az áprilisra, és véletlen, de a játékmegjelenések terén is lassabb lesz ez a hét. Vannak persze jó címek, de ezeket elsősorban az ínyencek fogják értékelni.

Áprilisban lesz a következő MondoGames

Áprilisban újra megrendezik Közép-Európa legnagyobb eSport-eseményét, méghozzá nem meglepő módon a soron következő MondoCon keretein belül. Számos verseny és egy sor izgalmas program várja a látogatókat!

Advanced Warfare - holnap folytatjuk a zombiirtást

Holnap válik letölthetővé az Xboxokon a Call of Duty: Advanced Warfare második DLC-je, az Ascendance, amely többek között az Exo Zombiest is kibővíti egy új fejezettel. Erről szól a játék új előzetese.