Hírarchívum - 2015. március

Pillars of Eternity - úton az első javítócsomag

Ezen a héten jelent meg az Obsidiant a slamasztikából kirángató Pillars of Eternity, és bár a rajt tökéletesre sikeredett, azért vannak bosszantó bugok a játékban, így már jövő héten jön az első sebtapasz.

2K-játékok akciója a Humble Store-ban

Ismét érdemes ellátogatni a Humble Store oldalára, ezúttal ugyanis a 2K játékait kínálják jutányos áron. Akadnak olyan alkotások, amelyeket akár 83 százalékkal olcsóbban is beszerezhetünk most. Az akció keddig tart.

Killing Floor 2 - gameplay videó érkezett

Gameplay videó érkezett a Killing Floor PC-re és PS4-re érkező második felvonásából, a PC Gamer csapatának jóvoltából most több mint harminc percnyi tömény zombivadászat következik.

Újra kiadják a From Software klasszikusát

Hamarosan a PSN-re költözik a Bloodborne fejlesztőinek 1998-ban megjelent PSOne-os játéka, a Shadow Tower. A belső nézetes akciójátékban egy Zeptar szent földjéről hazatért zsoldost irányítunk, aki démonokat hány kardélre.

Driveclub - hamarosan jönnek a buggy-k

Azért nem múlt el nyomtalanul a MotorStorm öröksége az Evolutionnél. Igazak voltak a pletykák, hamarosan virgonc kis homokfutókat vezethetünk a Driveclubban. Már gameplay videóval is szolgálhatunk!

The Fall - a robotok is lehetnek jók

Még 2013 szeptemberében mutatkozott be a The Fall, amely a Limbo, a Metroid és a Monkey Island szerelemgyerekének tűnt. A játék még tavasszal megjelenik konzolokra is.

Idén már nem lesz Wii U-s The Legend of Zelda

Mégsem jelenik meg 2015-ben a Wii U-s The Legend of Zelda, ráadásul a Nintendo várva-várt nagyágyúja a júniusi E3-at is kihagyja. Ez kétségtelenül rossz hír a rajongók számára, de legalább perfekt játékot kapnak 2016-ban.

Mortal Kombat X - bemutatkozik Erron Black

Erron Blackkel bővült a Mortal Kombat X karakterfelhozatala, őt mutatta be tegnap este a NetherRealm a szokásos livestream keretében, valamint élesben is megcsodálhatjuk Liu Kang, Ermac és Shinnok ütésvágásait.

Pazar képeken a PC-s Grand Theft Auto V

Készüljetek, hétfőn vadiúj trailer érkezik a két hét múlva megjelenő Grand Theft Auto V számítógépes változatáról, de előtte egy raklapnyi látványos screenshotot kaptunk erről a verzióról.

HWSW: Samsung Galaxy S6 és S6 Edge teszt

A Samsung legújabb csúcsmodelljeinek végre anyaghasználat terén is sikerült megütniük a prémium mércét, a Galaxy S6 Edge ívelt kijelzője pedig még egy lapáttal rátesz az egyedi megjelenésre - írja a HWSW.