Hírarchívum - 2015. június

E3 2015: Húsz percig mozog a Below

Régen hallhattunk már a Capybara Games új játékáról, a Belowról, az E3 apropóján azonban újra megmutatta magát a roguelike-elemeket felvonultató kalandjáték. Egy húszperces gameplay videónk van róla.

The Division - ez is társalkalmazás nélkül jön

A The Division fejlesztői bejelentették, hogy törölték a játék mobilos társalkalmazását, ami lehetővé tette volna, hogy egy ismerősünk a tabletéről vagy okostelefonjáról szálljon be játszani közénk.

Újabb 15 perc a Rise of the Tomb Raiderből

Az E3-on két demóval is képviseltette magát a Rise of the Tomb Raider, az egyikből viszont csak kézikamerás részleteket láthattunk eddig. Most megérkezett teljes egészében, és kiváló minőségben.

E3 2015: Optimalizált lesz a PC-s AC: Syndicate

Az elmúlt évben a Ubisoftot számos bírálat érte, amiért félkészen küldte a boltokba a PC-s Assassin's Creed: Unityt (és a konzolosokat is), ám idén máshogy lesz. Ezért is fog késni a Syndicate számítógépes portja.

E3 2015: Ilyen a felújított Gears of War kampánya

Az elmúlt napokban főleg a multiplayerről szóltak a híradások a Gears of War: Ultimate Edition kapcsán, ám most a single kampányba is belenézhetünk. Három percen át mozog a felújított, klasszikus epizód.

Júliusban landol tableteken a This War of Mine

A 11 bit Studios túlélőjátéka az év egyik nagy meglepetése. Nem sok játék tudta visszaadni a háború igazi borzalmait a civilek szemszögéből úgy, mint a This War of Mine. Jó hír, hogy hamarosan már tableteken is élvezhetjük.

E3 2015: Godzilla - óriásszörnyek a spájzban

Egy trailer felett elsiklottunk a héten, ez pedig a Bandai Namco Godzillája, de semmi gond, ezen a hűvös szombaton pótoljuk. A japán filmek rajongói tobzódhatnak: az óriásszörnyek egymás sarkát tapossák.

Unreal Engine 4 - egy új techdemó próbálható ki

Minden vágyad virtuális sétát tenni egy londoni apartmanban? Akkor most az Unreal Engine 4 asszisztálásával megteheted. Egy látványos techdemóról van szó, amit ingyen letölthetsz és kipróbálhatsz.

E3 2015: Overwatch - Widowmaker folytatja a sort

A Blizzard folytartja az Overwatch karaktereinek heti leleplezését. Winston tegnapi színre lépése után most Widowmaker, a csapat mesterlövésze mutatkozik be. Elvileg jövő héten még két karakterbemutató érkezik.

E3 2015: The Last Guardian - mégsem 2016-ban?

Noha a The Last Guardian fejlesztése jól halad, a Sony azt állítja, hogy nem biztos benne 100 százalékig, hogy a játék boltokba kerülhet jövőre. Most mondjuk azt, hogy már meg sem lepődünk?