Hírarchívum - 2015. június

E3 2015: A Cyberpunk 2077-ről mesél a CD Projekt

A CD Projekt legutóbbi nyilatkozataiban leszögezte, 2017-nél előbb nem nagyon számíthatunk legújabb játékukra, a Cyberpunk 2077-re. Akkor miért is volt szükség a korai leleplezésre? Erre kapunk most választ Marcin Iwinskitől.

E3 2015: Kamerás felvételeken az új Tomb Raider

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Rise of the Tomb Raider első gameplay ízelítője, amit most újabb, a kiállításon kipróbálható változatról rögzített, hétpercnyi felvétellel tudunk megfejelni.

E3 2015: Microsoft: nem halott a Kinect

A Kinect a Microsoft PS Vitája, azaz nem is láttunk mozgásérzékelős játékot a redmondi cég E3-as kínálatában. Aaron Greenberg szerint nincs baj, továbbra is támogatják a perifériát, de nem feltétlenül játékokkal.

E3 2015: Gameplay videókon a Fable Legends

A még mindig megjelenési dátum nélküli Fable Legendsről eddig csak néhány kép és egy trailer érkezett, az IGN azonban tett róla, hogy végre akció közben is meglessük, milyen is lesz a free-to-play cím.

E3 2015: Csak ősszel jön a Yakuza 5

Bár eddig sem igazán volt pontos megjelenési dátuma a Yakuza 5 nyugati változatának, most mégis késést jelenthetünk. A PS3-as játék csak valamikor ősszel várható a boltokba.

E3 2015: Forza 6 - viszlát, Jeremy Clarkson!

A Top Gear nemrégiben menesztett műsorvezetője nem tér vissza a Forza Motorsport 6-ba, ám az autós műsorral való partnerség folytatódni fog, csak Jeremy Clarkson kommentárjairól kell lemondanunk. Ez van.

E3 2015: Először mozog a Beyond Earth kiegje

Májusi bemutatkozása óta nem sokat hallhattunk a Sid Meier nevével fémjelzett első Sid Meier's Civilization: Beyond Earth kiegészítőről, a Rising Tide-ról. Az IGN-nek köszönhetően azonban már mozgás közben is láthatjuk.

E3 2015: És megint Ratchet & Clank

Kíváncsiak vagyunk nagyon a Ratchet & Clank-rebootra, elvégre most "tényleg" visszatér a gyökerekhez az Insomniac, ami elég könnyű, lévén a sztorit és a pályákat az első részből emelték át a srácok.

E3 2015: Egy titokzatos játékon is dolgozik a DICE

A svéd DICE-nak jelenleg két bejelentett projektjét ismerjük: a Star Wars: Battlefrontot és a Mirror's Edge: Catalystot. A stúdió vezetője, Patrick Bach azonban az E3-on elmondta, van egy harmadik, készülő játékuk is.

E3 2015: Ilyen lesz a The Banner Saga 2

A Stoic Studio gyönyörű, kézzel rajzolt hátterekkel operáló körökre osztott címe végre megmutatta magát. A játékmenet alapjai nem változtak, a fejlesztők ott nyúltak bele a játékba, ahol feltétlenül szükséges volt.