Hírarchívum - 2015. június

The Witcher 3 - itt vannak a heti ingyenes DLC-k

Kicsit megfeledkeztünk róla az E3 alatt, de a CD Projekt RED már kiadta a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb ingyenes DLC-it. Egy szexi új ruhát kapott Triss Merigold, de egy új küldetést is elvállalhat a Fehér Farkas.

Battlefield: Hardline - csúszik a Criminal Activity

A Visceral bejelentette, hogy mégsem jelenik meg PC-n a tervezett időpontban a Battlefield: Hardline első nagyobb DLC-je, a Criminal Activity. Szerencsére csak pár nap plusz várakozási időről van szó.

E3 2015: Zárt ajtók mögött a Kingdom Come

Az idei E3 során a Warhorse Studios csak zárt ajtók mögött mutatta be a Kingdom Come: Deliverance aktuális verzióját az újságíróknak. Szerencsére az egyikük lekamerázta az egész prezentációt. Milyen jól tette!

E3 2015: Megvan a jövő évi E3 dátuma

Véget ért az idei E3, így a kiállítás szervezésével foglalkozó Entertainment Software Association a szokásoknak megfelelően máris bejelentette, jövőre is Los Angeles ad otthont az expónak. Már azt is tudjuk, mikor.

E3 2015: Női nézők a Madden NFL 16-ban is

Nők... nők mindenhol! Ez az év a sportjátékok műfajában a nőkről szól: már tudjuk, hogy a FIFA 16-ban is játszhatunk női csapatokkal, aztán ott vannak a Forza 6 női pilótái is. Sőt már az új Maddenben is megtaláljuk őket.

E3 2015: Disney Infinity 3.0 - részletek és gameplay

Két Star Wars-szett mutatkozott be az E3-on a Disney Infinity 3.0-hoz, melyek közül most a Rise Against the Empire-be nézhettek bele. A harcrendszerről és a karakterekről is elárultak némi infót a fejlesztők.

E3 2015: Friss videón a Xenoblade Chronicles X

A Wii U egyik legnagyobb húzócíme lesz év végén a Xenoblade Chronicles X. A játékban nem csupán gyalog közlekedhetnek hőseink, hanem járművé transzformálódó robotokkal is. Most 21 percig mozog a JRPG.

E3 2015: Rengeteg Horizon: Zero Dawn érdekesség

Az idei Sony-konferencia egyik meglepetésbejelentése volt a Killzone-játékokat is jegyző Guerilla Games legújabb fejlesztése, a közel két éve készülő Horizon: Zero Dawn. Érkezett néhány friss részlet vele kapcsolatban.

E3 2015: Kamerás videókon az F1 2015

A Codemasters kivitte magával az E3-ra az F1 2015-öt, ahol pár játékos felvett jeleneteket a játékból. A felvételek természetesen nem a legjobb minőségűek, de a lényeg látszik rajtuk.

E3 2015: Játékmenet videón az Anno 2205

A Ubisoft E3-as konferenciáján jelentette be a Blue Byte az Anno 2205-öt. A játék ezúttal is a jövőbe kalauzol el minket, sőt 200 évet ugrottunk előre az előző epizód óta. Most egy hosszabb játékmenet videó is előkerült.