Hírarchívum - 2015. június

Hátborzongató traileren a Perception

Az Irrational Games egykori veteránjai ma már egy olyan horrorjátékon dolgoznak, melyben egy vak lányt irányítunk. Ezáltal Cassie a hangok alapján érzékeli a külvilágot, amely nem is annyira békés. Itt az új trailer!

Így fest a Wasteland 2: Director's Cut

Úgy is írhattam volna címben, hogy "így fest a konzolos Wasteland 2", amely nyáron végre befut PS4-en és Xbox One-on, míg a PC-sek ingyen befrissíthetik a példányukat az új verzióval. Most egy új trailert nézhettek meg a szerepjátékról.

Napi WTF: Péniszméret a Steam-fiókod alapján

Pontosan ilyen funkció alapján számolja ki a karaktered péniszméretét a Rust című túlélőjáték. Sajnos kézileg nem tudod befolyásolni az "eredményt", mert az teljesen véletlenszerű. Ha túl kicsi, ez van.

Problémák a PC-s Batman: Arkham Knighttal

Sajnos nem startolt problémamentesen a Batman: Arkham Knight PC-s verziója. A Redditen és a Steam fórumában számos negatív visszajelzés érkezett a játékról. Ráadásul titokban módosult a minimum gépigény is.

Ezt tudja az Xbox Elite Wireless Controller

Mint ismert, jelentősen átalakul az Xbox One kontrollere. Az opcionálisan megvásárolható perifériát profi játékosoknak szánja a Microsoft - most egy videó keretében belenézhetünk a tervezés folyamatába.

Phantom Dust - nem törölték, de nem is készül

Aaron Greenberg a Gamertag nevű magazinnak adott interjúban megerősítette, ugyan nem törölték a tavalyi E3-on bemutatott Phantom Dust fejlesztését, de jelenleg egyetlen stúdió se dolgozik a játékon.

Star Wars: Battlefront - mi az a Star Card-rendszer?

Eddig nem sok szó esett a Star Wars: Battlefrontban szabadon választható Star Cardokról, amelyek lényegében a Call of Dutyból megismert perk-rendszerre hajaznak. A hajtás után az első részleteket ismerhetitek meg.

Fallout 4 - konzolon csak 30fps-sel fog futni

Todd Howard, a Bethesda Game Studios kreatív igazgatója a Digital Spynak adott interjúban erősítette meg, hogy a Fallout 4 PlayStation 4-en és Xbox One-on 1080p felbontásra lesz képes, de csak 30fps mellett.

The Witcher 3 - a héten se maradunk DLC-k nélkül

Ahogy az lenni szokott, ezen a héten is menetrendszerűen érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt következő ingyenes DLC-párosa. Ismét egy új küldetéssel és egy páncélszettel lesznek gazdagabbak a játék tulajdonosai.

Final Fantasy VII - decemberben jön a PS4-es átirat

A Square Enix megerősítette, hogy a Final Fantasy VII PC-s verziójának PlayStation 4-re átírt változata decemberben jelenik meg. Nem, ez nem az E3-on bejelentett remake lesz.