Hírarchívum - 2015. június

E3 2015: Adr1ft - egyedül az űrben

Asztronautánk egy katasztrófa következtében egyedül marad az űrben, ám ő minden erejével azon dolgozik, hogy épségeben megússza a kalandot. A VR-szemüvegeket támogató cím most 10 percig mozog.

E3 2015: Íme, a What Remains of Edith Finch

Végre hosszabban is belenézhetünk a The Unfinished Swant is jegyző Giant Sparrow új felfedezős játékába, a What Remains of Edith Finchbe. A játékban családtagjai halálára keresi a választ az egyetlen életben lévő sarj.

E3 2015: Ezek a játékok jönnek PS Vitára

Sokak szerint a PS Vita halott, és pont a Sony nyírta ki, hiszen bevallottan nem fejleszt rá AAA-s játékot. Nem az a baj, hogy kevés játék jön a handheldre, hanem arról, hogy ezek jobbára indie címek.

E3 2015: Lelepleződött a Vampyr

Az expó utolsó napjára tartogatta bejelentését a Dontnod Entertainment. Mint ismert, a Remember Me és a Life is Strange fejlesztői egy szerepjátékon dolgoznak Vampyr címmel. A teaser mellett már konkrét infóink is vannak róla.

E3 2015: Huszonöt perc Deus Ex: Mankind Divided

Végre kifogástalan minőségben élvezhetjük a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetét, ráadásul az új felvétel közel fél óra időeltöltést biztosít. Lesz itt dumálás az NPC-kel, lopakodás és kőkemény harc is.

E3 2015: Melyik játék térjen vissza Xbox One-ra?

Szavazásra bocsájtotta a Microsoft, hogy mely Xbox 360-as játékok térjenek vissza Xbox One-ra. Jelenleg a Red Dead Redemption vezet, mögötte pedig a Black Ops II és a Skyrim áll.

E3 2015: Így néz ki most a The Tomorrow Children

A japán Q-Games neoszovjet alkotása ugyan szép csendben húzódott meg a kiállításon, egy előzetest azért kiadtak belőle. A játék nagy kanállal merít a Minecraftból, szereplői fabábuk, művészi stílusa pedig szokatlan.

E3 2015: Tizenegy perc a Tearaway Unfoldeddel

Hogy a PS Vita korábbi húzócímére mi szükség van PS4-en is, azt nem tudni. A handheld változat 2013 decemberében jelent meg a LittleBigPlanet fejlesztőinek tolmácsolásában - így néz ki az új verzió.

E3 2015: Evolve - folytatódik a vadászszezon

A következő hónapokban öt új karakter, pontosabban négy új vadász és egy új szörny érkezik majd az Evolve-hoz. Az első DLC már a jövő héten megérkezik, az assault kaszt kap egy új szereplőt.

E3 2015: 40 percig mozog a Metal Gear Solid V

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3-as trailere bőven hosszabb volt, mint a legtöbb játéké, így tulajdonképpen nem is meglepő, hogy az expóra összerakott gameplay demó is 40 perces lett.