Hírarchívum - 2015. június

E3 2015: Multi is lesz a Mirror's Edge: Catalystben

Mármint ne hagyományos kompetitív multira gondoljatok, mert ilyen nem lesz a játékban. Az aszinkron multi a kampányon belül fog élni, más játékosok egy kicsit befolyásolhatják a mi játékunkat.

E3 2015: PS4-en nem lesz visszafelé kompatibilitás

A Microsoft egyik meglepetésbejelentése az volt a hétfői konferenciáján, hogy kompatibilissé teszi az Xbox One-t az Xbox 360-as játékokkal, de legalábbis bizonyos címekkel. A Sony nem követi a példáját.

E3 2015: Shadow of the Beast gameplay bemutató

Még mindig nagyon keveset tudunk a két évvel ezelőtti Gamescomon bemutatott, 1989-es amigás klasszikus Shadow of the Beast újrafeldolgozásáról. Ezen igyekszik változtatni Matt Birch, a játékot készítő stúdió vezetője.

E3 2015: 14 perc Mad Max őrült világában

Eddig csak képek és trailerek formájában láthattuk akció közben a Mad Max-et, az E3-on azonban végre ki is próbálható a játék. A Gamespot le is csapott a lehetőségre, így tudunk mutatni egy 14 perces bemutatót.

E3 2015: Dobozos formában is jön a Hitman

Azt már tudjuk, hogy a megjelenés után az IO Interactive folyamatosan szállítja majd a friss tartalmakat digitális csatornákon át az új Hitmanhez. Ha ezzel végeztek, lemezes formában is napvilágot lát a bérgyilkosos cím.

E3 2015: Így fest mozgás közben az Unravel

Az Electronic Arts konferenciáján mutatkozott be a svéd Coldwood Interactive legújabb játéka, a 2D-s platformer Unravel, amiben egy aranyos fonalgombolyagot irányítunk majd. Most Martin Sahlin, a játék kreatívja mesél nekünk róla.

E3 2015: Ilyen lesz a Harmonix Music VR-ja

A Harmonix lerántotta a leplet a virtuális valóságra épülő zenés játékáról, bármennyire is paradoxnak tűnjön a dolog. Minden dalhoz egyedi, zeneileg vezérelt eseménysorozat tartozik, pszichedelikus élménnyel kecsegtetve.

E3 2015: Tíz percig mozog a The Division

A Microsoft konferenciáján mutatkozott be a Tom Clancy nevével fémjelzett The Division legújabb gameplay bemutatója, amiből most tudunk mutatni egy tartalmasabb, kommentárral fűszerezett, hosszabb, változatot is.

E3 2015: Until Dawn - az erdő mélyén

Hőseink csapdába esnek egy erdei házban. Az önfeledt bulizás hamar túlélésért vívott harcba megy át, miután egy rejtélyes gyilkos módszeresen öldösni kezdi a baráti társaság tagjait. Ismerős a képlet? Nézzük meg közelebbről!

E3 2015: Tíz perc az új Assassin's Creeddel

Az IGN jóvoltából egy teljesen új felvételt kaptunk az Assassin's Creed: Syndicate-ről. A küldetésben egy bűnbanda erődítményébe látogat el keménykalapos hősünk. Az út során lovaskocsit vezet és háztetőkön ugrál.