Hírarchívum - 2015. június

E3 2015: Guitar Hero Live gameplay bemutató

Idén ismét nagy küzdelem folyik majd a ritmusjátékok piacán, hiszen a Rock Band mellett a Guitar Hero is visszatér, igaz, utóbbi egészen új koncepciót követ majd, legalábbis ami a megvalósítást illeti.

E3 2015: FIFA 16 - bemutatkoznak az újdonságok

Az Electronic Arts konferenciáján ismét külön blokkot kaptak a sportjátékok, köztük a FIFA 16 is, ami idén is rengeteg, főleg játékmechanikai újdonságokat fog tartalmazni. Ez a 15 perces videó most bemutatja, milyeneket is.

E3 2015: The Division - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

A Ubisoft Los Angelesben jelentette be a The Division kétféle prémium kiadását, illetve szezonbérletét. A legdurvább csomag a 160 dolláros Collector's Edition lesz, amelyhez egy igazi karóra jár majd.

E3 2015: Sniper: Ghost Warrior 3 - az első jelenetek

Az E3 alkalmából a City Interactive is készült valamivel, és bemutatták a Sniper: Ghost Warrior 3 első trailerét. A videóban főleg a fejlesztők beszélnek, de elkaphatunk pár jelenetet a játékmenetből is.

E3 2015: Street Fighter V - Cammy és Birdie harcol

A Sony E3-as konferenciáján hullt le a lepel a jövő tavasszal boltokba kerülő Street Fighter V két újabb játszható karakteréről, a visszatérő Cammyről és Birdie-ről. Most kettejük, közel 15 perces bunyóját nézhetitek meg.

E3 2015: Nem lesz rövid a Fallout 4

A Gamesradar feltette a milliódolláros kérdést a Bethesdának: "De mégis mekkora lesz a Fallout 4?" A készítők szerint nagyon nagy. Az egyik fejlesztő már 400 órát beletett, de még mindig talál újdonságot benne.

E3 2015: Küldetésen a Bosszúállók

A Föld ellen indult chitauri invázióját csak egy csapatnyi szuperhős tudja megfékezni. A LEGO Marvel's Avengers első gameplay bemutatója is pont azt mutatja be, hogyan védik meg a Bosszúállók New Yorkot.

E3 2015: Ilyen egy meccs a PES 2016-ban

Friss játékmenet videó érkezett a Pro Evolution Soccer idei kiadásából. A új gameplayben egy teljes Brazília-Németország meccset megnézhetünk - természetesen rövidítve.

E3 2015: Itt a Kingdom Come: Deliverance trailere

Megérkezett a Kingdom Come: Deliverance teljes expós előzetese, amely már a korábban látott realisztikus csatát mutatja be hosszabban, amellett, hogy a szerepjáték főbb funkciói is terítékre kerülnek. Ütős anyag!

E3 2015: Arkham Knight - 22 perc Gotham Cityben

A Batman: Arkham Knight is kint volt az E3-on annak ellenére, hogy hamarosan megjelenik, és érkezett belőle egy hosszabb gameplay videó. Emellett meglepő hír, hogy hat nappal a megjelenés előtt visszavonták az egyik gyűjtői csomagot.