Hírarchívum - 2015. június

Tizenöt percig mozog a Shadow Warrior 2

A Flying Wild Hog azmúlt heti E3-on leplezte le a Shadow Warrior folytatását, amelyből most egy 15 perces akciódús gameplay videót nézhetünk meg. Kooperatív módban hasítanak a katanák.

Driveclub: PS Plus Edition - reménykedhetünk?

Hogy biztató jel-e, azt mi sem tudjuk eldönteni, mindenesetre az éjszaka folyamán a Sony már kiélesítette a Driveclub PlayStation Plus-változatának adatlapját. Persze csak véletlenül.

Különleges Xbox One-nal érkezik a Forza 6

Idén tízéves a Forza Motorsport-sorozat, amit a Microsoft egy különleges, limitált példányszámban elérhető Xbox One kiadásával ünnepel meg. Ez a Forza 6-tal együtt érkezik majd.

Batman: Arkham Knight - tippek a patch érkezéséig

Ahogy arról már olvashattatok, a Batman: Arkham Knight PC-s változatával nagy gondok vannak, és bár a készítők már dolgoznak a játék javításán, közzétettek néhány tippet, hogy zökkenőmentes legyen a játék.

A Borderlands az új Humble Bundle főszereplője

Elrajtolt az új Humble Bundle akció, amely teljes egészében a Borderlands-sorozatra épül, akciósan szerezhető be az első két rész, és több kiegészítő is. A The Pre-Sequel!-hez csak kupon jár.

Launch traileren a megújult Devil May Cry 4

PC-n tegnap óta érhető el, konzolokra pedig ma jelenik meg a Devil May Cry 4: Special Edition. A premier apropójából befutott a launch trailer is, az utolsó kedvcsináló kétperces lett.

Megvan az új Pókember

Hosszas válogatás után a Sony és a Marvel bejelentette, hogy megtalálták azt a színészt, aki a jövőben Peter Parkert alakíthatja majd, rajta kívül pedig a következő film rendezőjét is bemutatták.

The Division - iratkozz fel a bétatesztre!

Habár garantált hozzáférés csak az előrendelőknek jár, a Ubisoft egy várólista formájában azoknak is esélyt biztosít a bétateszten való részvételre, akik nem szeretnék előjegyeztetni a címet.

Brit toplista: az élre tört a LEGO Jurassic World

Úgy tűnik, a film körüli felhajtás a felszínen tudta tartani a legújabb LEGO-játékot, aminek még nőttek is az eladásai az előző héthez képest, így most ő vezet az Egyesült Királyságban.

Friss előzetest kapott az új Hitman-film

Az IGN jóvoltából befutott a Hitman: Agent 47 című mozifilm legújabb trailere, illetve már egy posztert is mutathatunk róla. Bár nem biztos, hogy a Ruper Friend-féle adaptációt szeretni fogják a játékok rajongói.