Hírarchívum - 2015. június

CoD: Black Ops 3 - júliusban jönnek a zombik

A Treyarch legfrissebb Twitter-bejegyzése szerint júliusban, a hónap elején kezdődő San Diego-i Comic-Con rendezvényen mutatkozik be a novemberben boltokba kerülő Call of Duty zombimódja.

Doom 4 - olyan volt, mint a Call of Duty

Két évvel ezelőtt jelentette be a Bethesda, hogy teljesen újrakezdték a legújabb Doom munkálatait. Pete Hines, a cég marketingese a Polygonnak elmondta, mi is állt a döntés hátterében.

Arkham Knight - jegelve a PC-s változat árusítása

A Warner Bros. Inc. tegnap késő este hivatalos közleményben jelezte, amíg nem tudják orvosolni a Batman: Arkham Knight PC-s változatával kapcsolatos problémákat, addig felfüggeszti annak forgalmazását.

Overwatch - Bastionnal folytatódik a sor

Menetrendszerűen megérkezett a Blizzard-féle Overwatch karakterbemutatóinak legújabb epizódja. A friss felvétel a pusztító Omnic-krízisben fontos szerephez jutott Bastiont és annak képességeit mutatja be.

GoW: Ultimate Edition - teaser traileren a kampány

Vadonatúj előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is bemutatott felújított Gears of War. Az Ultimate Edition legújabb kedvcsinálója a játék eddig kevésbé mutogatott kampányának pillanataiból szemezget.

Free-to-play lesz a Blade & Soul nyugati verziója

Négy évvel a dél-koreai premier után a nyugati piacon is megjelenik Blade & Soul. Az NCSoft megerősítette, hogy az MMORPG nálunk free-to-play modellben lát napvilágot. Ősszel indul a zárt bétateszt.

Újra független stúdió lett a People Can Fly

Emlékeztek még a Painkiller, a Gears of War: Judgment és a Bulletstorm lengyel fejlesztőjére? A People Can Fly visszanyerte függetlenségét az Epic Gamestől, s már egy új játékon dolgoznak, amit az Unreal Engine 4 hajt.

Holnap jön a Driveclub: PlayStation Plus Edition

Mégsem véletlenül élesedett tegnap a Driveclub: PlayStation Plus Edition adatlapja a PlayStation Store-ban, a Sony ma délután megerősítette, hogy holnap, azaz június 25-én érkezik az ingyenesen letölthető kiadás.

Megjelent a Tales from the Borderlands: Episode 3

Catch a Ride névre hallgat a Tales from the Borderland harmadik epizódja, amely a minap startolt el a megszokott platformokon. A launch trailer megmutatja, hogy mi vár Rhysra és Fionára a folytatásban.

Ilyen lesz a Star Wars: Battlefront PC-s verziója

A DICE egy rövid, de tömör videóban mutatta be a Star Wars: Battlefront PC-s verzióját, melyben nem lesz fps-limit, ráadásul megfelelő vas birtokában sokkal szebb végeredményre képes a Frostbite Engine.