Hírarchívum - 2015. június

XCOM 2 - tíz perc játékmenet

Most tíz percen át mozog az E3-on bejelentett XCOM 2, amely húsz évvel játszódik az Enemy Unknown történései után. Ezúttal különféle szabotázsakciókban vehetünk részt a Földet megszálló idegenekkel szemben.

E3 2015: Íme, az expó legjei - szerintünk

Melyik volt a legjobb játék? Min lepődtél meg a leginkább? Miben csalódtál a legnagyobbat? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Gamekapocs szerkesztői az E3 után, ha kíváncsi vagy a véleményünkre, erre fáradj!

Xbox One-ra is megjelenik a Don't Starve

Egy éve jelent meg a Don't Starve: Reign of Giants PS4-es változata, és azóta egy PS Vitás és egy Wii U-s verziót is kapott a cím. Mondhatjuk tehát, hogy utolsóként végre Xbox One-ra is megérkezik.

Itt van a Games with Gold júliusi kínálata

Bejelentette a Microsoft, milyen játékokat kapnak júliusban a Xbox Live Gold előfizetők ingyen. A Games with Gold most ünnepli második szülinapját, ezért egy fontos bejelentéssel is készült a cég.

Halálos iramban 8 - Jason Statham is visszatér

Nem titok, hogy készül a Halálos iramban 8, de a szereplőgárdáról eddig nem sokat hallottunk. Az biztos, hogy Vin Dieselék csapata visszatér, most pedig megerősítették, hogy Jason Statham sem marad ki az akcióból.

Ezért jelenhet meg ilyen hamar a Fallout 4

Sokakat meglepett, hogy mennyire hamar érkezik a régóta várt Fallout 4. Pete Hines, a Bethesda Softworks alelnöke a GamesRadarnak mesélt arról, hogy miért tudják ilyen hamar megjelentetni a játékot.

Dying Light - igyál vizet és ingyen fegyvert kapsz!

A Bungie és a Red Bull közös promócióján élcelődik a Techland, akik nem energiaital- vagy üdítővásárlásra, hanem vízivásra ösztönzik a rajongókat. Akik megörökítik az eseményt, prémium fegyvert kapnak a játékban.

Kimaradt pár effekt a PC-s Arkham Knightból

Elvégezte a szokásos méréseit a Digital Foundry az Arkham Knighton, és meglepő következtetésre jutottak. A játék PC-s változata amellett, hogy borzalmasan fut, még a látvány terén is alulmarad a konzolos verziókkal szemben.

Rendező nélkül maradt az Uncharted-film

Nagyon úgy néz ki, hogy a jövő év júliusára datált Uncharted-mozifilmből egyelőre nem lesz semmi. A TheWrap ugyanis arról ír, hogy a film rendezője, Seth Gordon fogta magát, és otthagyta a projektet.

Tony Hawk's Pro Skater 5 részletek

A PlayStation Blogon bukkanttak fel a Tony Hawk's Pro Skater 5 legújabb, ezúttal kifejezetten a játék multiplayer módjával kapcsolatos részletek. Saját pályákat építhetünk és akár a haverokkal is deszkázhatunk majd.