Hírarchívum - 2015. augusztus

Scooby Doo-traileren a LEGO Dimensions

Sokan emlékszünk még a gyerekkorunkból Scooby Doo-ra és barátaira, akik a Rejtély Rt. berkein belül oldottak meg rengeteg félelmetes ügyet. Nos, a LEGO Dimensionsben újra találkozhatunk velük.

Képeken a FlatOut 4: Total Insanity

Számozást és alcímet is kapott az idén bejelentett új FlatOut-játék, melyet ezúttal a Kylotonn Entertainment fejleszt. Az új információk mellett kaptunk pár screenshotot is játékból.

Valamire készül a Rebellion

Nemrég megosztott a Rebellion egy képet, mely alapján úgy tűnik, hogy egy Left 4 Dead 2- és Zombie Army Trilogy-crossover készül. A leleplezést augusztus 20-ra, azaz holnapra ígérik.

Két perc Metal Gear-történelem

Már egy hónap sincs a Metal Gear Solid V megjelenésééig, mely sok szempontból mérföldkő lesz a sorozat életében. A Sony japán divíziója egy kis nosztalgiázásra invitálja a rajongókat.

Ez a 17 autó már biztos benne lesz az új NFS-ben

Hamarosan érkezik az új Need for Speed, melyet ezúttal is a Ghost Games fejleszt. A játék hivatalos Twitterén nemrég megosztották az autólista egy részét, így ezek a járgányok már biztos helyet kaphatnak a virtuális garázsunkban.

Arkham Knight - szeptemberben jön a Tumbler

Ma jelent meg a Batman: Arkham Knight legújabb DLC-csomagja, melynek apropóján egy új trailer is befutott. Emellett kiderült, hogy szeptemberben a 2005-ös Batman-filmben bemutatkozott Tumbler volánja mögé is beülhetünk.

Megjelent a Volume, itt a launch trailer

Tegnap jelent meg a Thomas Was Alone alkotóinak új játéka, a Volume, melyhez kissé megkésve megérkezett a launch trailer is. A hangulatos élőszereplős videót a kattintás után nézhetitek meg.

PC-re is megjelenik a ReCore?

Újabb Xbox One-exkluzívként bejelentett címről derülhetett ki, hogy PC-re is meg fog jelenni. A cím egyik fejlesztője a portfóliójában véletlenül leplezhette le az eddig még be nem jelentett PC-s kiadást.

Driveclub - bemutatkozik a Sprint mód

Nemrég élesedett a Driveclub 1.21-es frissítése, mely a számos javítás és kiegészítés mellett egy új játékmódot is tartalmaz. Emellett egy új supercar, a Renault Sport R.S. 01 is bekerült a játékba.

Skylanders Battlecast bejelentés

Az Activision megerősítette, hogy jövőre Androidra és iOS-re is érkezik egy új Skylanders-epizód, az ingyenes Skylanders Battlecast, ami a Hearthstone-hoz hasonlóan egy kártyajáték lesz.