Hírarchívum - 2016. október

Úton a Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Ha már eddig vártál a Star Wars: Battlefront megvásárlásával, akkor tarts ki novemberig, az Electronic Arts ugyanis valószínűleg a következő hónapban dobja piacra a mindennel megtömöttt Ultimate Editiont.

Horizon: Zero Dawn - robotikus vadvilág

Friss képek érkeztek a PlayStation 4-exkluzív Horizon: Zero Dawnról. Aloy élete nem könnyű ebben a káprázatos szépségű vadonban. A robotlények kérdés nélkül megölnek minden embert, aki csak az útjukba kerül.

Ginger: Beyond the Crystal - dátum és trailer

A Drakhar Studios platformjátékban egy aranyos lényt irányítva az a feladatunk, hogy fenntartsuk a világ egyensúlyát. Megannyi változatos helyszínen próbálunk meg túlélni, miközben újjáépítjük a romos városokat.

Nagyot frissült a The Elder Scrolls Online

Megérkezett a The Elder Scrolls Online eddigi legnagyobb ingyenes frissítése, a One Tamriel. Végre minden zónát szintkorlátozás nélkül bejárhatunk a kezdetektől fogva, tetszőleges sorrendben, sőt már párbajozhatunk is a barátainkkal!

Prey - ismerd meg a TranStar sötét történetét!

Az új Prey egy olyan alternatív jövőképet mutat be, ahol a '60-as években John F. Kennedy túléli az ellene elkövetett merényletet és teljes gőzzel rááll az űrprogramra. A földönkívüliek tanulmányozására fejlett űrállomást építtet.

Infinite Warfare - minden PS4-tulaj bétázhat

A hétvégén zajló második bétatesztre már minden PlayStation 4-tulajdonos bekerül, nem szükséges hozzá előrendelnünk az új Call of Dutyt. Xbox One-on nem ez a helyzet: ha bétázni akarsz, nyúlj a pénztárcádba.

Eagle Flight - a sas felszállt

A Ubisoft Montreal Funhouse részlege végre révbe ért első VR-játékával, az Eagle Flighttal. Az anyag már elérhető Oculus Riftre, ám a többi verzióra még pár hetet várnunk kell. A vásárlás előtt nézd meg a launch trailert!

Watch Dogs 2 - kicsit csúszik a PC-s verzió

A Ubisoft megerősítette, hogy a Watch Dogs második részének PC-s változata a tervezettnél kicsit később, csak kéthetes csúszást követően követi a konzolos verziókat.

Batman: Return to Arkham - visszatérünk Gothambe

Ezen a héten mutatkozik be a Batman: Arkham-sorozat első két részének felmelegített változatát tartalmazó Batman: Return to Arkham csomag. Most befutott az utolsó előzetese.

Titanfall 2 - ismét a kampány a főszerepben

Pörög a Titanfall 2 reklámgépezete, a legfrissebb gameplay előzetes a második rész legfőbb újdonságának ígérkező egyjátékos módot mutatja be. Jövő héten erre is lecsaphatunk!