Hírarchívum - 2016. november

ASA: nem vezette félre a Hello Games a játékosokat

A Hello Games csapatát még a brit Advertising Standards Authoritynál is feldobták a No Man's Sky megjelenése után, a hatósághoz huszonhárom panasz érkezett, amely szerint a játék Steam-oldala félrevezette a játékosokat.

Ingyen játszható a hétvégén a Titanfall 2 multija

Az EA Access és az Origin Access előfizetői mától, a többiek pedig péntektől eshetnek neki a Titanfall 2 többjátékos módjának, és a megadott határidőig korlátlanul próbálgathatják azt.

PC-re is befutott a Darksiders: Warmastered Edition

PC-re is megjelent a Darksiders: Warmastered Edition, ráadásul nem is kell érte túl mélyen a zsebünkbe nyúlnunk: ha megvan az eredeti játék, akkor ingyen, egyébként pedig jelentős kedvezménnyel szerezheted be!

Final Fantasy XV - jöhet még egy launch trailer?

Két launch trailert is kapott a Final Fantasy XV, a tegnapi élőszereplős kedvcsinálót most egy gameplay videó követi. Két perc látványos jelenetet vágtak nekünk össze a Square Enix illetékesei.

Rainbow Six: Siege - itt a második Season Pass

Elérhetővé vált a Rainbow Six: Siege második szezonbérlete, melyet immár megtalálhattok a digitális boltokban. Ahogy vártuk, az új Season Pass hasonló extrákat kínál, mint az előző.

Cross-platform támogatás a Ubisoft VR-címeiben

A Ubisoft több VR-játékkal is készült az év végére, melyeket szinte az összes eszközön játszhatjuk majd. A vállalat bejelentette, hogy ezek a címek egytől-egyig keresztplatformos támogatást kapnak.

Konzolokra is megjelenik a LEGO Worlds

Számítógépek mellett konzolokra is meg fog jelenni a Warner Bros. Minecraft-klónja, a LEGO Worlds. A TT Games emellett a játék napra pontos megjelenési dátumát is elárulta.

2017 elején jelenik meg az Agony

Október végén indult el az Agony Kickstarter-kampánya, mely során a felhasználók már a kért összeg kétszeresét adták össze. A fejlesztők bejelentették, nagyjából mikor számíthatunk a megjelenésre.

No Man's Sky - szárazföldi jármű is lesz?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Foundation Update után újabb komoly frissítések érkezhetnek a No Man's Skyhoz. Egy Reddit-felhasználó szúrta ki a játék fájljai között a szárazföldi járműre utaló jeleket.

Euro Truck Simulator - Vive La France!

Jövő hét elején új kiegészítőcsomag érkezik az Euro Truck Simulator 2-höz, melyben ezúttal a játékbeli Franciaország kap egy nagyobb frissítést. Kibővül az úthálózat, új városok és más újdonságok várják a játékosokat.