Hírarchívum - 2016. november

Készül a Marvel vs. Capcom 4?

Most hétvégén rendezik meg az idei PlayStation Experience rendezvényt, ahol a legújabb hírek szerint a Marvel vs. Capcom-sorozat régóta várt negyedik részéről is lehull majd a lepel.

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.

Rekordszámú PS4 fogyott a Fekete Péntek hetében

Több PlayStation 4-et adtak el a múlt héten az Egyesült Királyságban, mint a konzol premierje óta bármikor - hála a Fekete Péntekre időzített akcióknak. A szoftvereladások is jók voltak, több exkluzív cím is toplistás lett.

Warhammer: End Times - jön a Karak Azgaraz DLC

Jó tudni, hogy a Fatshark nem hagyja cserben kooperatív akciójátékát, amely pont egy éve jelent meg. Érkezik az eddigi legnagyobb patch, pluszban az új fizetős DLC is, amely havas tájakra kalauzolja a rágcsálóirtókat.

Csak jövőre jelenik meg a Worlds Adrift

Lassan itt a december, így már lehetett sejteni, hogy az eredetileg 2016 végére datált Worlds Adrift csúszni fog. A Bossa Studios végre megtörte csendet, elmondása szerint a játék egyensúlyozása miatt több munkára van szüksége.

No Man's Sky - megérkezett a Foundation Update

Ahogy a Hello Games megígérte, befutott a No Man's Sky 1.1-es frissítése, a Foundation Update. A számos hibajavítás mellett három új játékmód is élesedett, valamint végre lehetőségünk lesz saját bázis építésére.

The Division - annyi játékos van, mint a kezdetekben

A legújabb javításoknak köszönhetően a The Division ismét annyi aktív játékost vonz, mint a megjelenéskor. Teljesült hát a Ubisoft álma, a játékhoz visszaszállingóztak az emberek - kérdés, hogy meddig tart ki a lendület?

Dishonored 2 - nyolcvan variáció egy témára

A Dishonored 2 az a fajta játék, amely teljesen szabad kezet ad a játékosnak a kreatív gyilkoláshoz, egy új videó bizonyítja, hogy akár nyolcvanféleképpen is megölhető egyetlen gazember. Nagyokat fogsz rajta pislogni.

Donkey Kong Country 2 vs. Unreal Engine 4

Egy 3D-grafikus érdekes hobbiprojektjét láthatjátok most, az 1995-ös Donkey Kong Country 2 egyik pályáját építette újra a negyedik generációs Unreal Engine alatt. Remek munkát végzett!

Ennyit telepít majd a Final Fantasy XV

Jövő héten végre boltokba kerül a Final Fantasy XV, mostanra pedig azt is megtudtuk, hogy mekkora szabad helyre lesz szükséged a feltelepítéséhez. Indulhat a nagytakarítás?