Hírarchívum - 2016. november

Hellblade - a hangok a fejedben

Habár egyre ígéretesebben fest a Hellblade: Senua’s Sacrifice, a megjelenésére még várnunk kell. Az új fejlesztői videónaplóból kiderül, hogyan alkották meg a készítők a hősnőnket gyötrő hangokat.

A Steam Awardson kampányolnak a Half-Life 3-ért

Lehet, hogy a Valve nem fogja elkészíteni a Half-Life 3-at, de miért ne kampányolhatnának érte a rajongók? Ráadásul kreatív módját választották az üzengetésnek, a Steam Awards keretei között szervezkednek.

Hétfőtől lehet jegyet venni az új Star Warsra

Hétfőtől lehet jegyet vásárolni a Rogue One: A Star Wars Storyra, ha az elsők között szeretnéd látni az új filmet, nem árt résen lenned! Remélhetőleg a tavalyi őskáoszt is sikerül elkerülni.

Die Young - halj meg, vagy húzz el a szigetről!

Egy fiatal nő vagy, aki a Földközi-tenger egyik szigetén tér magához, ahol a kegyetlen helyiek törnek az életere. Vagy elmenekülsz innen, vagy fiatalon meghalsz - a döntés rajtad áll! A Die Young egy brutális túlélőjáték lesz.

Resident Evil 7 - közös mentés PC-n és Xboxon?

A Resident Evil 7 lehet az első olyan nem Microsoft-exkluzív cím, amely támogatja a cross-save lehetőséget PC-n és Xbox One-on. Persze csak akkor, ha a Windows Store-ban vásároljuk meg a játékot.

Batman: The Telltale Series - ingyenes az Episode 1

A hálaadás hétvégéjén ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első epizódja a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és a Steamen nem, így mindenképp Windows 10-re lesz szükséged Gotham City megtisztításához.

Nagyot frissül hamarosan a No Man’s Sky

A Hello Games végre megtörte a csendet, és bejelentette a No Man’s Sky következő nagy frissítését, a Foundation Update-et. Végre lehetőségünk nyílik bázisok építésére, és persze egy csomó hibát kijavít a fejlesztő.

Total War: Warhammer - akcióban az erdei elfek

December 8-án érkezik a Total War: Warhammer következő kiegészítője, a Realm of the Wood Elves. Egy új frakcióval bővül a játék felhozatala, jönnek az erdei elfek (vagy tündék), akik gerillataktikával érvényesülnek.

Demót kapott az Inside

Megérkezett 2016 egyik legjobb játékának a kipróbálható változata a Steamre. A Playdead monokróm platformerének mondanivalója szöveg nélkül is nagyszerű, kár lenne, ha lemaradnál róla. Mindössze 1,2 GB-ot kell lekapnod.

Így teljesít a Dishonored 2 PC-n és konzolokon

Nemrég jelent meg a Dishonored 2, melyet a Digital Foundry emberei leteszteltek mind konzolokon, mind pedig PC-n. A játék nem csak PC-n, de konzolokon sem teljesít valami jól.