Hírarchívum - 2016. november

Michael Fassbender és az Animus

Ahogy az az előző előzetesekből már kiderült, az Assassin's Creed-mozi Animusa nem igazán hasonlít a játékokban látott high-tech kanapéra, ráadásul nagyon úgy fest, hogy nem éppen fájdalommentes a használata.

Prey - gameplayt kapunk a The Game Awardson

Sűrűnek ígérkezik a hétvége a játékosok számára, péntek reggel a The Game Awards előzeteseinek örülhetünk, a szombat és a vasárnap pedig a PlayStation Experience-ről szól majd. Íme, egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatsz!

Újabb ismerős bukkan fel a Rogue One reklámjában

Habár a Zsivány Egyes mellékágnak készül, bőven szolgál majd kapaszkodóval a rajongók számára: például több ismerős karakter is felbukkan a filmben, az egyikükről épp a legutóbbi tévéreklám rántotta le a leplet. Spoilerveszély!

Élőszereplős előzetessel rajtol a Final Fantasy XV

Tíz évvel az eredeti bejelentése (és az alapos átalakítása) után ma boltokba kerül a Final Fantasy XV. A Square Enix a reklámkampány végét sem aprózta el, egy élőszereplős előzetes érkezett a játékhoz.

Meghackelték San Francisco tömegközlekedését

Watch Dogs 2 IRL: egy teljes napra kiütötte a jegyárusítást az SF Muni járataihoz egy ransomware-támadás San Franciscóban. Szombaton ingyen utazhattak a város lakói - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Resident Evil 7 - ilyen lesz az európai gyűjtői kiadás

Nem csak a tengerentúliak, de szerencsére mi, európaiak is remek Resident Evil 7-gyűjtői kiadást kapunk: nekünk sem kell lemondani a játék történetének otthont adó kúria replikájáról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!

Forza Horizon 3 - infók a Blizzard Mountain DLC-ről

Formálisan is bemutatkozott a Forza Horizon 3 első komolyabb letölthető kiegészítése, a Blizzard Mountain DLC, ami a játék hivatalos oldalán közzétett friss információk szerint december 13-tól lesz beszerezhető.

HDR-támogatást kap a ReCore

Az Xbox One S-nek köszönhetően Xboxra is begyűrűzött a HDR-őrület. A Microsoft kínálata egyelőre visszafogott, de folyamatosan bővül a lista, jövőre például a ReCore is a része lesz.

Mare - a The Last Guardian kistestvére

A Team ICO korábbi alkalmazottja, Rui Guerreiro jelenleg a Visiontrick Media csapatát erősíti, és teljesen egyedül készíti első játékát, ami egyértelműen a The Last Guardian és az Eagle Flight szerelemgyerekeként született meg.