Hírarchívum - 2016. december

Ubi30 - ismét elérhetőek az ajándékjátékok

Az idén ünnepelte harmincadik születésnapját a Ubisoft, a kiadó pedig cserébe jó pár ingyenes játékkal lepte meg rajongóit. Ezek a címek most a hétvégén ismét elérhetőek, így ha lecsúsztál valamelyikről, most pótolhatod.

A Bigben Interactive-hoz került a Test Drive-sorozat

A Bigben Interactive tegnap hivatalos közleményben erősítette meg, hogy megszerezte az Ataritól az évek óta hanyagolt Test Drive-sorozat jogait, így tovább bővült a kiadó katalógusa.

Kellemes rémálmokat a Call of Cthulhuval!

Mint ismert, a Cyanide vette át a Frogwares detektívjátékának munkálatait. A Call of Cthulhu a Chaosium papíralapú szerepjátékát veszi alapul, és az új screenshotok tanúsága szerint hátborzongató lesz.

Styx: Shards of Darkness - ne becsüld le a goblint!

Folytatódik a Cyanide lopakodós játéka, melyben egy rusnya goblint irányítunk. Ezúttal nem csak egyetlen toronyban akciózhatunk: egy vadászfalut, egy elf szentélyt és a tolvajok városát is felkereshetjük. Itt az új trailer!

Troll and I - így neveld a trollodat!

A Spiral House új játéka a második világháború utáni Skandináviában játszódik, hősünk egy fiatal fiú, akinek saját trollja van. Csak egymást támogatva küzdhetik le a nehézségeket, nyomukban vadászok loholnak.

Konzolokra is jön a Victor Vran

A Haemimont Games meglepően jól sikerült akció-RPG-je jövőre beveszi a konzolokat is. A Victor Vran vicces és okos, ráadásul tud újat mutatni a műfaj rajongói számára. Zagaravia és környékén ezernyi tennivalónk lesz.

Először mozog a Daymare: 1998

Emlékeztek még a Resident Evil 2 balszerencsés véget ért rajongói remake-jére? Az alkotók már javában dolgoznak első saját játékukon, amely egy igazi régivonalas túlélőhorror lesz - végre megkaptuk az első trailert hozzá!

Megjelent a Super Mario Run

Végre elérhető iOS-en a Nintendo legújabb mobiljátéka, a Super Mario Run. Az elemzők hatalmas sikerre számítanak: már az első hónapban meglehet a 30 millió letöltés, és akár 60 millió dollárt is kaszálhatnak a kiotóiak.

Februárban jön a Torment: Tides of Numenera

Az inXile Entertainment végre elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a Planescape: Torment szellemi örököse. A február végén érkező RPG-t ráadásul kétféle különleges kiadásban is magunkévá tehetjük.

Ebben a hónapban ingyenes a Lost Odyssey

A Microsoft egy ingyenesen tölthető játékkal ünnepli az Xbox One háromszázadik visszafelé kompatibilis címét. Ez a Lost Odyssey, amely a megjelenés idején szinte csap pozitív kritikákat kapott.