Hírarchívum - 2016. december

Teasert kapott a Szárnyas fejvadász folytatása

Megérkezett az első teaser trailer a Blade Runner 2049-hez. A Szárnyas fejvadász a következő év egyik legjobban várt filmje, és természetesen Harrison Ford is visszatér benne.

Mégsem készül el a Suicide Squad-játék

Hivatalosan sosem jelentették be, de a Warner Bros. Montreal már a Batman: Arkham Origins végén elkezdte teaselni a projektet. Úgy tudni, a stúdió most egy Damian Wayne-adaptáción dolgozik.

Felemás eredménnyel rajtolt a Super Mario Run

A letöltések száma felülmúlta a várakozásokat, azt azonban nem tudjuk egyelőre, hogy mennyien fizették ki a 10 eurót a teljes tartalomért. Részben ettől tartanak a Nintendo befektetői is, a cég részvényei zuhanni kezdtek.

PC-re is megérkezett a Resident Evil 7 demója

Az ígéreteknek megfelelően a Steamen is letölthetővé vált a Resident Evil 7 demója. A kipróbálható változat a játék grafikai beállításait is hozzáférhetővé teszi, így már most elkezdhetsz kísérletezni a látvánnyal.

Brit toplista: 6 milliónál jár a GTA V

Nagy változások nem történtek a múlt heti listához képest, így például az első három helyezett sorrendje is megegyezik az egy héttel ezelőttivel. Az élen még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare tanyázik.

Battlefield 1 - itt úgyse jutsz át!

Holnap minden Battlefield 1-játékos számára elérhető lesz a játék ingyenes kiegészítője, a Giant's Shadow, amit jövő márciusban követ majd az első igazi pályacsomag. Az első képet odabent találjátok róla.

Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.

Age of Empires 2 - irány Délkelet-Ázsia!

Nem éppen hétköznapi, hogy egy 17 évvel ezelőtt megjelent játék új kiegészítővel jelentkezik, de az Age of Empires 2 HD-kiadása a tavalyi afrikai kitérő után újabb DLC-t kap. Ezúttal Délkelet-Ázsiába látogatunk.

Ace Combat 7 - indul a bevetés

Az idei PlayStation Experience-en már megismerhettük az Ace Combat 7 történetét, most pedig egy kamerás felvétel jóvoltából azt is megtudjuk, milyen lesz a pilótafülkébe huppanva háborúzni.

The Division - úton a PS4 Pro-támogatás

A Ubisoft még karácsony előtt elérhetővé teszi a The Division következő frissítését, ami többek között a játék PlayStation 4-es verzióján is eszközöl változásokat - végre befut a PS4 Pro-támogatás.