Hírarchívum - 2016. december

Megérkezett a Doom utolsó DLC-je

Megérkezett a Doom utolsó, Bloodfall névre hallgató multiplayer DLC-je, melyben a Spectre Pinky démon, három új pálya, valamint egy-egy új fegyver és felszerelés várja a vásárlókat.

Így vidd át a mentéseidet az új The Walking Deadbe

Az előző generációs konzolokra már nem jelenik meg a Telltale-féle The Walking Dead új évada, így külön tervet kellett kidolgoznia a fejlesztőknek az előző évadok mentéseinek importálására.

Jövő hónapban indul a For Honor zárt bétája

Bár pontos dátumot még nem árult el a Ubisoft, az viszont már biztos, hogy valamikor januárban lesz a For Honor zárt bétatesztje. A bejelentés mellé új sztoritrailer is érkezett.

Előrendelhető a PC-s Shenmue III

Régóta tudjuk, hogy PC-re is elkészül a Shenmue III, a játék ezen verziója azonban csak most vált előrendelhetővé. A bejelentés mellé pár új screenshot is érkezett a címből.

Ingyen játszható a hétvégén a PC-s The Division

Ezen a hétvégén sem maradunk ingyen játék nélkül, hiszen ezúttal a Ubisoft-féle The Divisiont próbálgathatjuk. A kliens már előtölthető, hogy estére már csak a játékkal kelljen foglalkozni.

Megjöttek a mikrotranzakciók a Modern Warfare-be

Méretes frissítést kapott a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, az ingyenes kiegészítő azonban nemcsak új pályákat hoz magával, hanem a mikrotranzakciós rendszert is bevezeti a játékba.

Seasons of Heaven - megérkezett az első mozgókép

Jövő héten várható a független fejlesztésű Nintendo Switch-exkluzív, a Seasons of Heaven teljes bemutatója, addig is egy rövid teaser videót nézhettek meg a játékból. A Seasons of Heaven az azonos című francia regényt veszi alapul.

Az Overwatch már karácsonyozik

Kezdetét vette az Overwatch karácsonyi eseménye, a Winter Wonderland loottal, feldíszített pályákkal és hógolyózós játékmóddal várja a rajongókat. A beharangozó trailer mellett egy nagy adag képet is tudunk mutatni.

Már a BioShock-trilógia is visszafelé kompatibilis

Most már Xbox One-on is játszhatsz a BioShock-játékok Xbox 360-változataival, ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma a platformon. Ha pont ezért maradt ki a szeptemberi BioShock-kollekció, örülni fogsz!

Bitang jól néz ki a felújított Outcast

Két új screenshotot kaptunk az Outcast felújított változatából. A remake-en az eredeti fejlesztőcsapat dolgozik, és egyértelmű, hogy szeretnék bebizonyítani: lehet jól is csinálni a klasszikusok feldolgozását.