Hírarchívum - 2016. december

Surf World Series - szörfre fel!

Hiánypótló játékot készít a Climax Studios. A Surf World Seriesben lélegzetelállító partokon pattanhatunk szörfdeszkára, és meglovagolhatjuk a hullámokat. Öt különböző helyszín, egy delejes karriermód és multiplayer vár ránk.

A hétvégén kipróbálható a Dead by Daylight

Ha éppen nincs mivel játszanod, akkor adunk pár tippet a hétvégére! A multira kihegyezett horrorjáték, a Dead by Daylight ingyenesen játszható hétfőig a Steamen, hasonlóan az Amazon Game Studios első címéhez.

Blogajánló: The Division - második esély

Megjelenéskor a The Division elég vegyes értékeléseket kapott, azonban azóta érkezett hozzá rengeteg javítás és két DLC is. Vajon megéri újra ránézni? Necreon blogjában többek között erre is választ kaphattok.

Ingyenes ünnepi DLC-t kapott a Planet Coaster

Ahogy közelednek az ünnepek, sok fejlesztő érdekes ünnepi kiegészítőkkel hálálja meg a játékosok egész éves kitartását. A Planet Coaster esetében ez egy új, ingyenes témát és kampányt jelent.

Dawn of War III - bemutatkoznak az orkok

Láthattuk már akció közben az űrgárdistákat és az eldákat, most azonban az IGN-nek hála végre az orkokkal a főszerepben is megnézhetünk egy rövidke gameplay videót.

Így harcolunk a Yakuza Zeróban

Vészesen közeledik a Yakuza Zero európai megjelenése, így felpörgött a marketinggépezet. Új előzetes érkezett, melyben ezúttal a játék harcrendszerével ismerkedhetünk meg.

Új tartalmak érkezhetnek a Black Ops III-hoz

Úgy tűnik, annyira sikeres volt a Black Ops III, hogy a Season Passon kívül is érkezhetnek még hozzá tartalmak a jövőben. Talán ennyire nem megy az Infinite Warfare szekere, hogy az előző részre támaszkodik az Activision?

Dunkirk - előzetesen Nolan új filmje

A korábbi teaser után végre befutott a Batman-trilógiát és az Eredetet is rendező Christopher Nolan második világháborús filmjének, a Dunkirknek az első teljes előzetese.

ARK Park - jövőre kinyit a virtuális Jurassic Park

A Snail Games megerősítette, jövőre mutatkozik be az ARK: Survival Evolved VR-os mellékága, az ARK Park. A Jurassic Parkra hajazó koncepció PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra is elérhető lesz.

Horizon: Zero Dawn - Aloy múltjának titkai

A Guerilla Games legújabb játéka, a Horizon: Zero Dawn kapcsán egyre biztosabbá válik, hogy nemcsak robotdinókkal teli világa, de annak és főszereplőjének háttere miatt is érdekesnek ígérkezik.