Hírarchívum - 2016. december

Friday the 13th - éld túl az éjszakát!

A Kickstarter-támogatók már javában nyüstölhetik a kezdetben kisebb-nagyobb problémákkal küzdő Friday the 13th multiplayer bétáját. Az IGN First jóvoltából most ebbe leshetünk bele, méghozzá 17 percen keresztül.

Folytatódik a Dynasty Warriors

A Koei Tecmo tegnap jelentette be, hogy a Berserk mellett már gőzerővel dolgoznak a népszerű Dynasty Warriors-sorozat következő számozott epizódján. A bejelentés mellé egy teaser trailert is kaptunk.

NieR: Automata - mélyedjünk el a harcrendszerben

A Square Enix és a Dengeki nemrég tartott egy több mint egyórás NieR: Automata-livestreamet, amely ugyan tartalmaz ismerős momentumokat, de azért így is villant eddig nem látott jeleneteket.

Serious Sam VR - megjött az online kooperatív mód

A Croteam tájékoztatása szerint megérkezett a Serious Sam VR online kooperatív módja, ami mellé a horvát stúdió két új nehézségi szintet is hozzácsapott. A játék jelenleg HTC Vive és Oculus Rift segítségével nyüstölhető.

Megszólalt a Denuvo a DOOM kapcsán

Az utóbbi hetekben egyre több hír érkezett arról, hogy több játékból is eltávolították a Denuvót. A Kotaku rákérdezett a technológia osztrák fejlesztőjénél, hogy pontosan mi az oka ennek a trendnek, a cég pedig egyszerű válasszal rukkolt elő.

Újabb óra a Conan Exilesszal

A Funcom ismét egy órán át streamelte a Conan Exilest, amely ott folytatódik, ahol egy hete abbamaradt. Belenézhetünk a harcba, kiderül, miként szerezhetünk rabszolgákat, és a városépítést is bemutatják.

Escape from Tarkov - séta az erdőben

A Battlestate Games kiadott egy csokornyi látványos screenshotot az Escape from Tarkovból. A képek az eddig még nem látott erdei helyszínt mutatják be, ahol egy vasútállomást, fűrésztelepet és egy lezuhant repülőt is felfedezhetünk.

Csak jövőre indul a Dreams bétatesztje

Elég régóta készül a Media Molecule új PS4-exkluzív címe, a Dreams. A LittleBigPlanet fejlesztői ugyan 2016 végére ígérték a bétaverziót, de ebből nem lesz semmi, nem akarnak hibás, befejezetlen játékot kiadni a kezükből.

Sundered - traileren a lovecrafti metroidvania

A Thunder Lotus Games csapata egy kézzel rajzolt hátterekkel operáló metroidvaniát készít Sundered címmel. A játékot H.P. Lovecraft munkássága ihlette, melyben folyton változó kazamatákat fedezhetünk fel.

Napi WTF: Diáklányok zombit ölnek

A hír címe tökéletesen írja le, hogy miről szól a D3 Pubisher közelgő PS4-es agymenése. A School Girl Zombie Hunterben lengén öltözött diáklányok védik meg iskolájukat a zombihordáktól, maximálisan szexista japán cím lesz ez.