Hírarchívum - 2016. március

Távozott a Ubisofttól a The Division rendezője

Meglepő átigazolásról szóló hírt kaptunk szombatra. A The Division direktora, Ryan Barnard elhagyta a Ubisoftot, de nem maradt állás nélkül. Az úriember a Hitman fejlesztőjénél, a dán IO Interacitve-nál helyezkedett el.

Áprilisban mutatkozik be a Mercury Steam új játéka

A Castlevania: Lords of Shadow fejlesztői már javában az új játékukat kalapálják. A munkálatokba a Konami egykori producere, Dave Cox is besegít. Már néhány artworkkel is szolgálhatunk.

GDC 2016: 500 dollár lesz a PlayStation VR bundle

Ha esetleg nem rendelkeznél otthon a PlayStation VR használatához szükséges kiegészítőkkel, mint például a kamerával, akkor nem kell aggódni, a Sony 500 dolláros egybecsomagolt változatot is piacra fog dobni.

Ingyen Planetary Annihilation mindenkinek

Imádtad a Total Annihilationt vagy a szellemi utód Supreme Commandert? Jó hírünk van, a hasonszőrű, régimódi RTS-vonalat képviselő örökös Planetary Annihilation ugyanis most bárki számára teljesen ingyen szerezhető be.

Games with Gold - áprilisban ütős cím jön

Éppen csak megkaptuk a márciusi Games with Gold-játékok második adagját, a Microsoft máris belengette, hogy áprilisban egy komoly meglepetéssel készülnek. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy blockbuster címet zsebelhetünk be.

Star Wars: Battlefront - Greedo és Han összecsap

Hiába tudtuk, hogy mit is fog tartalmazni és pontosan mikor fog jönni a Star Wars: Battlefront új DLC-je, az Outer Rim, a letölthető kiegészítésből pár képet leszámítva eddig semmit se láthattunk. Ennek vége, befutott az első gameplay trailer.

Májusban új platformokra is jön a Shadow Complex

Az Epic Games és a Chair Entertainment hivatalosan is megerősítette, hogy a Shadow Complex tavalyi PC-s kitérője nem a véletlen műve volt, a korábban csak Xbox 360-on játszható játék ugyanis májusban Steamre és PS4-re költözik.

GDC 2016: Mégsem lesz free-to-play a LawBreakers

Jó ideje nem hallottunk már Cliff Bleszinski új játékáról, ami nem véletlen: a bejelentése óta alapos átalakuláson ment keresztül az online shooter, így többek között a free-to-play modellt is elengedték a fejlesztők.

Ez lenne a Nintendo NX kontrollere?

Érkezett egy fotó nemrég, amin állítólag a Nintendo NX kontrollere szerepel. A kép minősége nem a legjobb, ráadásul simán rá lehet fogni, hogy Photoshop, de az igaz, hogy hasonlít arra az irányítóra, ami egy Nintendo-szabadalomban tűnt fel.

Így válik valósággá a Sword Art Online

Az IBM japán részlege azzal kísérletezik, hogy valósággá tegye a Sword Art Online-t. A manga-, illetve anime-sorozat története szerint a nem túl távoli jövőben az emberek VR-MMO-kkal játszanak, egy ilyet szeretnének most összehozni.