Hírarchívum - 2016. március

Hatalmas bejárható tereppel jön az Uncharted 4

Az Uncharted 4: A Thief's End legújabb fejlesztői naplójából kiderül, hogy a játékban található bejárható terep tízszer nagyobb, mint ami a korábbi részekben volt. Még több választási lehetőségünk lesz.

A jövő héten kiegészül a Rise of the Tomb Raider

Cold Darkness Awakened címen fut a Rise of the Tomb Raider következő DLC-je, amely március 29-én farol be a digitális boltokba. Lara ezúttal egy hidegháborús kutatóbázisra hatol be, ahol vérszomjas gyilkosok lapulnak.

PS4-en is elérhető a Bully és a Manhunt

A Rockstar Games mindenféle előzetes bejelentés nélkül két PS2-es klasszikust tett elérhetővé a PS4-es PlayStation Store-ban. A Bully és a Manhunt már 1080p-ben fut, és trófeatámogatással is rendelkezik.

Nyugaton is megjelenik a Star Ocean 5

A Square Enix a legutóbbi livestream keretében jelentette be, hogy lesz angol verzió a Star Ocean 5: Integrity and Faithlessnessből, noha a megjelenési dátum még kérdéses. Itt a legújabb sztoritrailer is.

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

Megjöttek az első képek a LEGO Batman-filmből

A 2014-es LEGO-film óriási siker lett, ezért aligha meglepő, hogy a Warner Bros. azonnal ráhúzott egy komplett szériát az aranytojást tojó tyúkra. A következő felvonás kizárólag a legósított Batman-univerzumra koncentrál majd.

8 gigás javítással érkezik a Battlefront új DLC-je

Amit akkor is le kell töltened, ha nem szeretnéd megvenni az új kiegészítőt. Cserébe egy raklapnyi hibajavítás és finomhangolás vár rád, és némi tartalmi újdonságra is számíthatsz.

Most a mobilosokat vette célba a Humble Bundle

Újabb Humble Mobile Bundle-re nevezhetünk be, 62 dollár értékben, nyolc játékot szerezhetünk be nagyon olcsón, ha élünk a lehetőséggel. Kár, hogy az akció továbbra is csak az androidosoknak szól.

HWSW: Bemutatkozott az iPhone SE

Új iPhone- és iPad-modellel bonyolítja tovább az átláthatatlanná bővült termékkínálatát az Apple. A cég már a kis piaci résekre vadászik, mind az iPhone SE, mind az új iPad Pro modell rétegtermék lehet - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Black Ops III - ajándékot kaptak a játékosok

Az Activision és a Treyarch egy kisebb meglepetéssel készült a Call of Duty: Black Ops III játékosai számára, aminek valószínűleg mindannyian örülni fognak - kivéve azokat, akik annak idején előrendelték a címet.