Hírarchívum - 2016. március

Az első gameplay ízelítő a Pokémon GO-ból

A közeljövő egyik legizgalmasabb mobilos címe lehet a Pokémon GO, amelyben az Ingress című AR-játékhoz hasonlóan kell pokémonokra vadásznunk és harcolnunk szerte a világban. Megérkezett belőle az első gameplay videó.

720p-ben fut Xbox One-on a Quantum Break?

A Digital Foundry elvégezte a szokásos méréseit a Quantum Breaken, mely hamarosan megjelenik PC-re és Xbox One-ra. A Microsoft konzolján a játék csak 720p-ben fut, de a beszámolók szerint így is lenyűgöző.

Blogajánló: Moduláris konzolok?

Nemrég beszélt arról a Microsoft, hogy fejleszthető hardverekkel frissítené fel a konzolját. Yanez friss blogjában ennek az apropóján emlékezett meg a moduláris konzolokról.

Modderek akarják befejezni a Battlefront 3-at

Igazi kultuszjátékká nőtte ki magát a a törölt Star Wars: Battlefront III, melyet most egy rajongói moddercsapat szeretne befejezni. A projekt a Galaxy in Turmoil címet kapta és az Unreal Engine 4-et fogja használni.

DiRT Rally - traileren a többjátékos mód

Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a tavaly PC-n óriási sikereket elért DiRT Rally. Az új trailerben a játék multiplayer része kapta a főszerepet.

Félmilliónál tart a Firewatch

Örömmel jelentette be a Firewatch kiadója, a Panic, hogy a játékból nagyjából félmillió példányt adtak el az első hónapban. Ez remek hír, főleg egy olyan kis fejlesztőcsapat számára, mint a Campo Santo.

Befutott a Paragon gépigénye

A minap startolt el az Epic Games MOBA-jának Early Access-verziója, így a készítők megosztották velünk a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit. Semmi extra - már egy közepes masinán is simán fut a Paragon.

Nyáron indul a Telltale-féle Batman-sorozat

Megérkeztek az első részletek a Telltale-féle Batman-kalandjátékról. A fejlesztés gyorsan halad, így az első epizód már a nyár folyamán meg fog jelenni. Batman döntéseinek súlya lesz, igazi karakterdráma várható.

Elkészült az Uncharted 4: A Thief's End

A Naughty Dog illetékesei már szétkürtölték a világnak, hogy két hónappal a megjelenés előtt aranylemezre került Uncharted 4: A Thief's End. A lemezek hamarosan tömeggyártásra kerülnek.

GDC 2016: A Sony már a frissített PS4-en dolgozik?

Egy igen érdekes pletyka kelt szárnyra a GDC utolsó napján. A Kotaku névtelen forrásokra hivatkozva írja, hogy a Sony már a "PlayStation 4.5-ön" dolgozik, ami jobb grafikus teljesítményt és 4K-támogatást kap.