Hírarchívum - 2016. március

Egyperces ízelítő a Warcraft-filmből

Hamarosan újabb játékos filmadaptációért izgulhatunk, ugyanis május végén kerül mozikba a Warcraft feldolgozása. A minap érkezett egy új tévéreklám a Duncan Jones rendezésében készülő alkotáshoz.

GDC 2016: 50 játékkal, de exkluzív nélkül jön a Vive

A Valve írója és VR-evangelistája, Chet Faliszek elmondása szerint mintegy ötven játék várja készen a HTC Vive áprilisban esedékes rajtját, ugyanakkor exkluzív címeik nem lesznek - ők nem hisznek ebben a modellben.

GDC 2016: Ezt tudja a PlayStation VR külső doboza

A Sony eddig csak elvétve beszélt a PlayStation VR külső egységéről, a minap azonban egyértelművé tette, hogy mire jó a kiegészítő. Ha arra tippeltél, hogy ettől még a PS4 teljesítménye nem fog megnőni, neked volt igazad.

Kiszállt a Sony a Rime mögül

Hogy miért, az nem derült ki, de kiszállt a Sony a Deadlight fejlesztőinek új játéka mögül. Ez elméletben azt is jelentheti, hogy a PS4-exkluzívként bemutatott cím végül több platformon is tiszteletét teheti.

Hamarosan újabb ingyen játékot kapunk az EA-től

Hamarosan frissül az Origin On the House akciója, melynek keretén belül ingyen játékokat osztogat az EA. A következő cím a Medal of Honor-sorozat egyik jobban sikerült tagja lesz.

Valamit bejelent az E3-on a Deep Silver

A kiadó CEO-ja, Klemens Kundratitz egy interjúban szellőztette meg, hogy valamilyen nagyobb bejelentésre készülnek az E3-on. Kundratitz az új Homefrontról is beszélt, mely szerinte sokaknak fog meglepetést okozni.

Késik a Dangerous Golf

Később jelenik meg az ex-criterionosokból verbuvált Three Fields Entertainment első játéka, a Dangerous Golf. Szerencsére nem kell sokkal többet várni az eszement mókára.

Idő előtt lelepleződött a BioShock: The Collection

Tavaly óta pletykálják, hogy érkezik egy BioShock-gyűjtemény, most pedig a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal leplezte le a játékot idő előtt. Immár dobozképünk is van hozzá.

Megérkezett az X-Men: Apocalypse új trailere

Befutott az új X-Men-trilógia záró felvonásának, az Apocalypse-nek a következő előzetese, melyben rengeteg új jelenetet mutatnak meg a májusban érkező mozifilmből.

GDC 2016: The Climb - mászás az Alpokban

A Crytek Oculus Rift-exkluzív sziklamászós játékában az Alpok meredek hegyein is felkapaszkodhatunk. A GDC örömére új előzetessel jelentkeztek a srácok - az élménybe még a gyomrunk is beleremeg.