Hírarchívum - 2016. május

HWSW: Nincs ellenfele a GeForce GTX 1080-nak

A tesztek szerint is nagyon ütős lett a GeForce GTX 1080, az új grafikus kártya szinte mindent lenyom, legyen szó nyers tempóról vagy éppen energiahatékonyságról - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Újabb gameplay jelenetek a Final Fantasy XV-ből

Két új videót is kaptunk a Final Fantasy következő részéből, emellett kiderült, hogy mik a tervei a Square Enixnek az idei E3-ra. Az biztos, hogy konferenciát nem fognak tartani a japánok.

Humble Bundle - főszerepben a Deep Silver

Noha még a Capcom-játékaira is benevezhettek, már elérhető a Humble Bundle-csapat legújabb akciója, amelyben a Deep Silver játékaira csapathattok le olcsón. Ha hiányzik valamelyik Saints Row vagy Dead Island, nem lőhetsz mellé!

Kiderült, miért nem volt kampány a Battlefrontban

Az EA Studiost vezető Patrick Söderlund több érdekes kérdést is megválaszolt egy befektetőknek tartott rendezvényen, elárulta, hogy miért nem volt kampány a Battlefrontban, és hogy eleinte nem igazán rajongott a Battlefield 1-ért.

Már most szürreálisnak tűnik a Tetris-film

Ugyanis készül ilyen, méghozzá trilógia lesz belőle előbb-utóbb, ha minden jól megy. A legújabb hírek szerint jövőre veheti kezdetét az adaptáció forgatása, amire 80 millió dollárt szánnak a készítők.

Unreal Engine 4 fut a felújított Batman-játékok alatt

A Warner Bros. hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja az első két Batman: Arkham-játékot. Esélyes, hogy a Batman: Return to Arkham című csomag az év egyik legrosszabbul őrzött titka.

Frissítve: Battlefield 4 - ingyenes a Final Stand DLC

Az EA "Road To Battlefield 1" kampányának köszönhetően további DLC-ket tesznek ingyenessé. Minden jel szerint a következő csomag a Battlefield 4 Final Stand bővítménye lesz, tehát nem sorban haladnak a készítők.

Júniusban 10 napig ingyenes lesz az EA Access?

Lapértesülések szerint az Xbox One Gold-előfizetők a jövő hónapban 10 napig ingyen élvezhetik az EA Access szolgáltatást. Néhány felhasználó már megkapta a promócióról szóló értesítést e-mailben.

PC-re is elérhető a Salt and Sanctuary

A Dark Souls 2D-s kistestvérét mi is imádtuk a múlt hónapban, így bizonyára ti is örülni fogtok egy valódi kihívással rendelkező akció-platformernek PC-n. A tartalom mellett a külcsín is kellően nyomasztó.

A jövő héten frissül egy nagyot a The Division

Hamarosan befut a The Division 1.2-es verziószámú frissítése, a Conflict. Az update új célokat, high-end fegyvereket és geareket tartalmaz, legfőképp a már tapasztalt játékosok számára.