Hírarchívum - 2016. május

HWSW: VR-gazdag jövőre készül a Google

Bőven jutott bejelentésből az idei Google I/O-ra: okosotthon-központtal, virtuális asszisztenssel, VR-integrációval és új csevegőappokkal célozta meg a felhasználókat a vállalat.

Frissítve: Újra az EA-vel dolgozik az Unravel-csapat

Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy az Electronic Arts fogja kiadni az Unravel-csapat következő játékát. Ha az úgy sikerül, mint Yarny kalandja, részünkről semmi akadálya!

Motorsport Manager - te leszel az új Toto Wolff!

Szeptemberben PC-re költözik a Motorsport Manager, melyben egy Forma 1-es csapat irányítását kapod meg feladatul. Licencek nem lesznek hozzá, a témára fogékonyak azonban így is érdekesnek találhatják a próbálkozást.

GTA Remaster - csak akkor, ha van értelme

Tegnap tartotta pénzügyi konferenciáját a Take-Two, ahol a PlayStation 2-re megjelent Grand Theft Auto-epizódok újrahangszerelt változatai is szóba kerültek. A kiadó viszont egyelőre nem tervezi, hogy remastereket készítsen.

Paragon - hónap végén jön a publikus béta

Május végén mindenki számára kipróbálható lesz az Epic fejlesztésében készülő Paragon bétája. Ha unod a DotA-t vagy a League of Legendset és szeretnél egy új, friss MOBA-t kipróbálni, akkor most itt a remek lehetőség.

Hamarosan bemutatkoznak a Rockstar újdonságai

A Take-Two is megtartotta aktuális pénzügyi évére vonatkozó beszámolóját, ahol a befektetőknek elmondta, hamarosan megismerhetjük a Rockstar újdonságait. Úgy néz ki, több projekten is dolgozik a csapat.

E3 2016: Tomb Raider-bejelentésre számíthatunk

A Square Enix egy blogbejegyzésben árulta el, hogy mire is számíthatunk majd tőlük a hamarosan elrajtoló E3-on. A sok-sok kiállított és kipróbálható játék mellett bejelentésekkel is készülnek, többek között egy Tomb Raiderhez kapcsolódóval is.

Két új játékot is fejleszt a Techland

A Dying Lightot és a Dead Island-sorozatot fejlesztő Techland vezetője, Pawel Marchewka elárulta, csapata két új játékon dolgozik. Az új projektek két-három éven belül jelennének majd meg.

Akciójátékon dolgozik a BioWare?

A múlt héten az Electronic Arts is megtartotta a szokásos befektetőknek szánt előadását, ahol a jól csengő számadatok mellett a jövővel kapcsolatos tervek is szóba szoktak kerülni. A prezentáció egyik diája le is leplezett egyet.

Újra belenézhetünk a Ghostbustersbe

A második előzetesét is megkapta az új Ghostbusters, amiben jóval több szellemet fogsz látni, mint az előzőben, és Chris Hemsworth karakteréből is több jutott bele. Egy kattintás után már nézheted is!