Hírarchívum - 2016. május

Premier előtti előzetest kapott az új Tini Nindzsa-film

Szűk két hét, és mozikba kerül a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, a készítők pedig még kiadtak egy utolsó trailert ennek apropóján. Krang is megvillantja magát!

Destiny 2 - újraindult a fejlesztés

A Kotaku bennfentes információkra hivatkozva írja, hogy a Destiny 2 fejlesztése nemrég újraindult a The Taken King rendezőjének vezetésével. Ezen kívül a csapatot is átszervezték, tehát gondok voltak a játékkal.

Napi WTF: Egy érző kukorica kalandjai

A Maize főhőse egy kukorica, akit a játékos személyesít meg ebben a belső nézetű kalandban. A készítők a Monty Pythonból és az X-akták viccesebb epizódjaiból merítettek ihletet, így abszurd humorból nincs hiány.

Ősszel érkezik a NASCAR Heat Evolution

Nem maradunk új NASCAR-játék nélkül az új konzolgeneráción (és PC-n) sem. A Heat Evolution alcímmel ellátott versenyjáték szeptemberben érkezik a NASCAR: Dirt to Daytona fejlesztőjétől.

Európába tart a The King of Fighters XIV

Az SDK bejelentette, hogy Európába is elhozza a népszerű japán verekedős cím legújabb iterációját, a The King of Fighters XIV-et. A kiadásért a Deep Silver felel majd, és kaptunk egy vadiúj előzetest is.

Battleborn - jön az új karakter

Még ebben a hónapban egy új hős csatlakozik a Battleborn felhozatalához, akit ingyen magunkévá tehetünk egy DLC formájában. A bájos Alani egy gyógyításban is jártas harcos lesz - képünk van már róla.

Másfél órán át mozog az Escape from Tarkov

A Battlestate Games egy livestream keretében hosszabban is bemutatta az Escape from Tarkovot, így most mozgásban is megcsodálhatjuk az MMOFPS főbb aspektusait. Ez bizony erősen büntet!

Syberia 3 - megérkezett az első videónapló

Bejelentése óta igencsak hosszú utat járt be a Syberia 3, az eltelt évek ellenére azonban még mindig nagyon keveset tudni a folytatásról. Ebben segít most nekünk a harmadik rész első videónaplója.

Mobilon is hódítani fog az Early Access

Tovább burjánzik az Early Access-őrület, így a Steam és az Xbox One-féle Game Preview program után hamarosan a Google Play-ben is elérhető lesz egy hasonló szekció.

Gran Turismo Sport - mégse lesz béta

Kazunori Yamauchi, a Polyphony Digital vezetője és a Gran Turismo-széria atyja a Videogamernek elárulta, elmarad a korábban beharangozott Gran Turismo Sport bétateszt.