Hírarchívum - 2016. május

Dátumot kapott a Soul Axiom

Tavaly év elején mutatkozott be a Wales Interactive legújabb játéka, a Soul Axiom. Az ID@Xbox program tagjaként azonban nem csak Xbox One-ra, de PlayStation 4-re is megjelenik a csapat új fejlesztése.

Overwatch - hétfőn bemutatkozik az új hős?

Több árulkodó jel is arra utal, hogy jövő héten hétfőn a Blizzard lerántja a leplet a következő Overwatch-hősről. Az új karakter állítólag Pharah édesanyja és Sombra néven szolgál.

Halo 5 - PC-re költözik a Forge mód

Ha a teljes Halo 5: Guardians nem is, annak pályatervezője, a The Forge biztosan jön Windows 10-re is, méghozzá teljesen ingyen. A premierre valamikor év végén kerül sor.

Kiszivárgott plakáton a Destiny új kiegészítője

A Redditen felbukkant a Destiny idei esztendőre ígért következő nagy kiegészítőjének első plakátja. A kiszivárgott anyag szerint Rise of Iron címen fut majd az ősszel bemutatkozó csomag.

15 percig mozog a Hard Reset Redux

Negyedórás gameplay videót kaptunk a Hard Reset felújított változatához. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő Redux-kiadás nemcsak külsőre, de tartalmilag és játékmenetileg is megújul majd.

The Technomancer - ők kísérnek majd el

Érkezett egy új előzetes a Spiders szerepjátékához, amely a játékbeli társaink szerepét mutatja be részletesen. Kalandjaink során sosem leszünk egyedül, ám érdemes megfontolnunk, kiket viszünk magunkkal.

Engine-keresés miatt turnézott Kojima

Aki figyelemmel követi Hideo Kojima ténykedését, láthatta, hogy az elmúlt hónapokat világ körüli turnézással töltötte a mester, és útja során több neves fejlesztőcsapatot is meglátogatott. Kiderült, hogy miért.

Dátumot kapott a Gran Turismo Sport

Habár az este folyamán egy komolyabb bemutatót is kap a Gran Turismo Sport, már most megtudtunk egy csomó friss részletet a játékkal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy mikor jelenik meg, és trailerünk is van.

The Witcher 3: Blood and Wine - Touissant elbűvöl

Éppen ma egyéves a The Witcher harmadik felvonása, alap, hogy mára is készültek egy kis csemegével a CD Projekt RED srácai. Ezúttal is egy új előzetessel szolgálhatunk, amely Touissant régiójából ad egy kis ízelítőt.

Ennyit változtak a felújított Batman-játékok

Tegnap végre hivatalosan is megerősítették, hogy megújulva tér vissza az első két Batman: Arkham-játék. Mára egy képcsokor jutott, egy Reddit-felhasználó jóvoltából megnézhetjük, mennyit változtak a remasterek.