Hírarchívum - 2016. június

Megvan a PS4-es Neverwinter dátuma

A hónap eleje óta tudjuk, hogy a PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a Cryptic MMORPG-je, a Neverwinter. A kiadó most pontos megjelenési dátummal szolgált, de ha a pénztárcánkba nyúlunk, egy héttel korábban nekiveselkedhetünk.

Új stúdiót alapítottak a Press Play srácai

A Max: The Curse of Brotherhoodról elhíresült Press Play egykori tagjai új stúdiót alapítottak Lightbulb Games néven. Első projektjük egy multiplayer központú gépkreálós játék lesz Pioneer címmel.

BioShock: The Collection - itt vannak az első képek

Alighanem rosszul tud titkot tartani a 2K Games. Még a hivatalos bejelentés előtt felkerültek a hivatalos honlapra a BioShock: The Collection első képei, így már szinte biztosra vehető, hogy jön a gyűjtemény.

HWSW: Ár/teljesítmény király lett a Radeon RX 480

Nincs több mézesmadzag, megérkezett a régóta ígért Radeon RX 480. Az AMD vadi új videokártyájának legnagyobb erőssége a kedvező ár/teljesítmény mutató, amivel elvesztett piacának egy részét próbálja visszaszerezni a vállalat.

Megjelent a Warzone Firefight, ingyenes a Halo 5

Megérkezett a Halo 5: Guardians történetének legnagyobb bővítménye, így a Warzone Firefighttal már kétszer annyi multis tartalom van a játékban, mint a premier idején. Ezzel együtt a shooter ingyenesen játszható.

Októberben jön a Road Redemption

A Road Rash szellemi utódja - egy jó nagy csúszás után - idén októberben landol PC-n, majd jövő januárban konzolokon is. A hírt a Dark Seas Interactive jelentette be, és elmagyarázza, miért késik a versenyjáték.

Fallout 4 - PlayStation 4-en késnek a modok

Az eredeti tervek szerint a PS4-es Fallout 4 esetében még ebben a hónapban élesedett volna a modtámogatás, de a Bethesda határozatlan időre eltolta a premiert. Ez van, ezt kell szeretni.

Uncharted 4 - megérkezett az első multis DLC

Egy méretes javítással együtt ma végre élesedett az Uncharted 4: A Thief's End első multiplayer DLC-je, amely egy új térképet, fegyvereket és boostokat tartalmaz. A hír mellé egy előzetes is jár.

Frissítve: Kiszivárgott a PS Plus júliusi felhozatala

A PlayStation magyar Facebook-oldala idő előtt tette ki a PlayStation Plus júliusi ajándékairól szóló posztot, így már most megtudtuk, hogy milyen játékokat kapnak a PlayStation 4-tulajok.

Holnap frissül egy nagyot a Doom

A Bethesda bejelentette, hogy június 30-án élesedik a Doom első nagyobb frissítése, amely egy sor optimalizációs javítás mellett a régóta várt fotómóddal bővíti a repertoárt. Így hapán turista módjára fényképezhetünk a játékban.