Hírarchívum - 2016. június

Több mint 20 millió PS Plus-előfizető van

A Sony ma megerősítette, hogy az elmúlt pénzügyi évben a PlayStation Plus-előfizetők száma elérte a 20,8 millió főt. Ez azt jelenti, hogy a konzoltulajok harmada fizet a prémium tagságért.

Dátumot kapott a konzolos Hawken

Az idei E3-on erősítették meg, hogy PS4-en és Xbox One-on is megjelenik a free-to-play mechaszimulátor. Most már pontosan tudjuk, hogy mikor csaphatunk le rá, ráadásul egy előzetest is megnézhettek róla.

Overwatch - elrajtolt a Competitive Play

Kicentizte ugyan a Blizzard, de még éppen elkészült az Overwatch júniusra ígért Competitive Play játékmódjával a fejlesztőcég. A PC-s verzió már az éjjel megkapta a frissítést, hamarosan pedig a konzolosok is örülhetnek.

Sárkányokkal erősít a Call of Duty

Bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops III harmadik DLC-je, elsőként pedig a zombimód kapott kedvcsinálót. Nem egészen értjük, hogyan, de az alternatív múlt Szovjetuniójában a zombik mellett sárkányok is nehezítik hőseink életét.

Civilization VI - Viktória királynő vezeti a briteket

A 63 évig uralkodott királynő, Viktória vezeti majd csatába a Civilization VI brit frakcióját. A Brit Birodalom ennek megfelelően terjeszkedésben és kultúrában is erős lesz.

Szerettél lengedezni a Pókemberben?

Ha igen, akkor mutatunk egy játékot, ami talán tetszeni fog: az Energy Hook szépnek nem szép, de teljes egészében a Pókember 2 játékváltozatának hálólengedezős mechanikájára épít.

Xbox One - egymillió Elite kontrollert vettek eddig

Mérföldkőhöz érkezett a Microsoft, az Xbox One tavaly ősszel debütált Elite kontrolleréből egymillió példány talált gazdára eddig. A hardcore gamereknek tervezett kiegészítő komoly hiánycikknek számított a megjelenése után.

Jutalékot kapnak a fejlesztők a G2A-eladásokból

Egyre több fejlesztőnek szúrják a szemét játékkulcsos bolhapiacok a folyamatos visszaélések miatt. A legnépszerűbb szereplőnek számító G2A most javítaná a kapcsolatát a cégekkel, jutalékot ígér nekik az eladások után.

Tölthető a megújult System Shock demója

A korábbi ígéreteknek megfelelően elrajtolt a megújult System Shock Kickstarter-kampánya, és hogy a siker biztos legyen, a fejlesztők a demóját is elérhetővé tették. A letöltési linkekért és a játék gépigényéért erre tessék!

Frissítve: Valami készülődik, jön az új Ninja Gaiden?

A sorozat zeneszerzője szerint új Ninja Gaiden-projekt készül a Tecmónál, az első részleteket pedig júliusban osztják meg róla. Vajon jön a folytatás, vagy valami másról lehet szó?