Hírarchívum - 2016. június

HWSW: Saját okostelefont dobna piacra a Google

Még idén piacra dobja saját márkás okostelefonját a Google. A vállalat így sokkal határozottabb utat mutathat az androidos eszközök piacán, a lépés ugyanakkor kockázattal is jár - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Kiderült, hogy mikor jön az idei WWE-játék

Habár túl sok részletet még nem árultak el róla, az már kiderült, hogy mikor jön a WWE 2K17, ki szerepel majd a borítóján és azt is megtudtuk, melyik pankrátort kapják ajándékba az előrendelők.

Búcsút int a PlayStation 4 a Ustreamnek

Véget ér a Sony és a magyar illetőségű Ustream együttműködése, augusztustól nem használhatjuk a szolgáltatást streamelésre, és értelemszerűen a közvetítések közül is kikerülnek a Ustream-anyagok.

Íme, a Games with Gold júliusi ajándékai!

Kiderült, hogy milyen ingyenes játékoknak örülhetnek júliusban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játék jutott, de az utóbbiak természetesen az új konzolon is játszhatók a visszafelé kompatibilitás révén.

Peter Griffinék a Hearthstone babérjaira törnek

Újabb játékadaptációval próbálkozik a Fox, a cég ezúttal egy mobilos kártyajátékban gondolkodik, amiben a legnépszerűbb rajzfilmhősei csaphatnak össze. Family Guy, American Dad!, Futurama és a többiek.

Úgy néz ki, új kedvence van a koreaiaknak

A League of Legends közel négy éve uralta a dél-koreai internetkávézókat, a legutóbbi számok alapján azonban az Overwatch átvette a vezetést. Persze a neheze csak most jön, a trónt meg is kell tartani.

Késik a Return to Arkham, és nem tudjuk, mennyit

A jövő hónap végére ígérték eredetileg a Batman: Return to Arkham csomagot, a Warner Bros. azonban eltolta a megjelenést. Az igazán rossz hír az, hogy ezúttal nem is árulta el, mikor számíthatunk a premierre.

The Technomancer - trailer a megjelenés mellé

A Spiders sci-fi szerepjátéka ma landol a boltok polcain, így még egy előzetest megnézhetünk a premier örömére. Újfent a Marson forrnak az indulatok, most megismerkedhetünk a főszereplőkkel.

Egy régóta várt Skyrim-mod jelenik meg

Az Oblivion: Nehrim készítői végre elkészültek a legújabb ambiciózus projektjükkel. Az Enderal a The Elder Scrolls V: Skyrim teljes konverziója, amely egy egyedi világgal operál, új küldetésekkel, NPC-kkel és átalakított szintezéssel.

Xbox Fitness - vége a dalnak

Még az Xbox One premierjekor indult útjára az Xbox Fitness alkalmazás, ám a Microsoft most úgy döntött, elkaszálja a szolgáltatást. A játékban neves fitneszedzők tartották kordában testünket.