Hírarchívum - 2016. szeptember

For Honor - elképesztően sikeres volt a zárt alfateszt

Ha időben leadtad a jelentkezésedet, akkor a hétvégén jó eséllyel lehetőséged volt kipróbálni a Ubisoft legújabb játékát, a For Honort. A kiadó szerint milliók haltak meg egyetlen hétvége alatt.

Kampányt kapott a Killer Instinct

Ingyenesen letölthető a Killer Instinct kampánya, a Shadow Lords, melyben az a feladatunk, hogy egy csapat bunyóssal a hátunk mögött lenyomjuk Gargost, és megakadályozzuk, hogy uralma alá hajtsa a Földet.

Egy hónap múlva debütál a Netflixen a Skylanders

Az Activision még az E3-on jelentette be, hogy animációs sorozat készül a sikerszériája alapján, ráadásul a cég neves partnert szerzett, a Netflixszel paktált le. Most kiderült, hogy október 28-án indul a Skylanders Academy.

Battlefield 1 - a teljes pálya- és játékmód-felhozatal

Kilenc pályával és hat játékmóddal rajtol a Battlefield 1, nem sokkal a premier után pedig kapunk egy újabb térképet, méghozzá ingyen. A DICE a játék hivatalos weboldalán részletezte a teljes tartalmat.

Rez Infinite - bemutatkozik az új pálya

Tetsuya Mizuguchi már a Rez Infinite bejelentésekor elhintette, hogy egy új pályát is hozzácsap majd a Rez újrakiadásához, az Area X-et viszont azóta sem mutogatta túl sokat. Hiánypótló előzetes következik tehát.

Mintha ismerős lenne a Metal Gear Survive

Érdekes összehasonlító videó bukkant fel a YouTube-on, amely tanúsága szerint a Konami a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain térképét hasznosította újra a Metal Gear Survive munkálatainál.

Sniper Elite 4 - már megint Hitlerre vadászunk

A sorozat előző két részének bónuszküldetésében is az volt a feladat, hogy megöljük a nácik vezérét. Nincs ez másképp a Sniper Elite 4-ben sem, ha előrendeljük a mesterlövészes címet, megkapjuk a Target Führer missziót.

Javítják a PC-s BioShock: The Collectiont

A 2K Games végre megtörte a csendet, és egy lényegre törő blogposztban ecsetelte a Steamen, mit javítanak hamarosan a BioShock és BioShock 2 Remastereden. Vajon megszűnnek a teljesítménygondok?

Kigördült a Forza Horizon 3 utolsó előzetese

A Forza Horizon 3 - Ultimate Edition vásárlói már a héten, mindenki más viszont csak a jövő héten autókázhatja körbe a harmadik rész mesés ausztrál helyszínét. Itt a launch trailer!

Megjelent a Dear Esther: Landmark Edition

A The Chinese Room nagyot robbantott az Everybody's Gone to the Rapture-rel, így itt az idő, hogy a konzoltulajok is kipróbálhassák a csapat korábbi, eredetileg 2012-ben megjelent játékát. Persze modernebb külső mellett.