Hírarchívum - 2016. szeptember

Nem biztos, hogy jövőre jön az új Assassin's Creed

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot a GameSpotnak beszélt az új, eddig még be nem jelentett Assassin's Creed-játékról. Megtudtuk tőle, hogy rengeteg újításokkal készülnek, valamint, hogy nem biztos a 2017-es megjelenés.

Befutott a Titanfall 2 gépigénye

Mivel az augusztusi bétateszt kimaradt PC-n, így a rajongók eddig nem tudták, milyen masinán fut majd a Titanfall 2. Szerencsére a Respawn alaposan rágyúr erre a verzióra, rengeteg beállítási lehetőséggel és fps-limit nélkül érkezik.

Mafia III - mindent a fegyverekről

New Bordeaux feltörekvő bűnözője, Lincoln Clay igazán büszke lehet a fegyverarzenáljára. Ha ölésről és pusztításról van szó, szinte bármit bevethet a cél érdekében. A legújabb trailer megmutatja, milyen mordályokat vehetünk kézbe.

FIFA 17 - már játszható az első 10 óra

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizetéssel rendelkezel, már letöltheted a FIFA 17-et Xbox One-ra vagy PC-re, és tíz órán át tolhatod az idei fociszimulátort. Ráadásul ha teljesíted az első kihívásokat, Ultimate Team-kitek ütik a markodat.

Hitman - a legkeményebb epizód következik

47-es ügynökünk legközelebb a zord Coloradóba látogat egy megbízás keretében. A legújabb teaser tanúsága szerint minden eddiginél keményebb kihívással nézünk szembe, hiszen egy magánmilícia edzőtáborát kell felkeresnünk.

Destiny: Rise of Iron - ma élesedik a raid

Noha a legújabb kiegészítő a hét elején jelent meg, a Wrath of the Machine néven futó új raidre csak mától csaphatunk le. A Bungie most egy trailerrel mutatja be, mi vár ránk az össznépi ámokfutásban.

Titanfall 2 - főszerepben a pilóták

Hiába hullanak titánok az égből, a Titanfall főszereplői akkor is a pilóták: ők azok a szuperkatonák, akik mindenki másnál hatékonyabbak, gyorsabbak, taktikusabbak, és csak ők parancsolhatnak ezeknek a monstrumoknak.

Már holnap is futhatunk egy kört a Gwenttel

Habár a Gwent-játék zárt bétatesztjére még jó egy hónapot várnunk kell, akár már holnap is tehetünk egy próbát vele. A következő napokban stressztesztelik a szervereket, ha szerencsés vagy, te is ott lehetsz a "szervergyilkosok" között!

Kiderült az Oculus Touch ára?

Hivatalosan még nem erősítették meg az infókat, de az egyik játéküzlet posztere szerint 190 fontba kerül fáj majd a Rift kontrollere. Ez azt jelenti, hogy irányítóval együtt nagyjából annyiba kerül az Oculus VR-szemüvege, mint a HTC Vive.

Csúszik az xboxos Firewatch

Pedig annyira közel volt! Amerikában már kapható a játék xboxos átirata, az európaiaknak és az ausztráloknak azonban még várni kell rá néhány napot. A korhatár-besorolásnál jött közbe valami bibi.